Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.002
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.002
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

VanEck’in Vadeli Bitcoin ETF’i İşlem Görmeye Başladı

VanEck’in vadeli Bitcoin ETF’i işlem görmeye başladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haftalardır süren ertelemenin ardından VanEck’in vadeli Bitcoin ETF’i XBTF sembolü altında CBOE’de işlem görmeye başladı. Geçtiğimiz hafta spot Bitcoin ETF başvurusunun reddedilmesinin ardından şirket, haftalardır lansmanını ertelediği vadeli Bitcoin ETF’inin Salı günü işlem görmeye başlayacağını duyurmuştu. ABD’nin üçüncü Bitcoin ETF’i VanEck’in vadeli Bitcoin ETF’i oldu. 

Bilindiği gibi geçtiğimiz ay, ABD’nin ilk Bitcoin ETF’i onaylanmış ve işlem görmeye başlaması ile birlikte piyasada büyük bir heyecana neden olmuştu. ProShares’in ilk ürününün ardından Valkyrie de onaylanan Bitcoin vadelili ürününü işleme açmıştı. VanEck’in bu ürünü ise, ABD’de işleme açılan üçüncü Bitcoin ETF’ini temsil ediyor.

Bitcoin’de Son Durum

Bitcoin, geçtiğimiz saatlerde yaşadığı 58.500 dolara düşüşün ardından toparlanma belirtileri gösteriyor. Bitcoin önemli bir destek bölgesi olarak adlandırılan 58.500’de destek aldı ve şimdi ise 61.000 dolar seviyesini geri almayı başardı. Bitcoin yayın saati itibariyle 61.070 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir