Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.426
% 3.24
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.426
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Valkyrie, Bilançosunda Bitcoin Tutan Şirketleri Takip Eden Bir ETF Başlattı 

Valkyrie, bilançosunda Bitcoin tutan şirketleri takip eden bir ETF başlattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Valkyrie Funds, Bitcoin’e doğrudan veya dolaylı olarak yatırım yapan, Bitcoin ile işlem yapan veya bilançolarında Bitcoin tutan firmaları takip eden bir ETF başlattı. Şirket, “The Valkyrie Balance Sheet Opportunities ETF” adlı bu ETF ile yatırımcıların Bitcoin’e yatırım yapmalarını amaçlıyor. Bu ise MicroStrategy, Block (eski adıyla Square), Tesla, Coinbase ve PayPal gibi firmaları içeriyor.

Valkyrie Funds kurucu ortağı Steven McClurg verdiği bir demeçte riski azaltmak için madencilik şirketlerine sınırlı bir şekilde yer vermeyi planladıklarını belirtti. Valkyrie Funds CEO’su Leah Wald ise konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Genel olarak, VBB’nin gördüğü ilgiden memnunuz ve Bitcoin’e yatırım yapan şirketlerin neden yapmayan emsallerinden daha iyi performans gösterdiğine dair müjdeyi yaymaya yardımcı olmaya istekliyiz.”

Valkyrie’nin Bitcoin vadeli ETF’i ise, Ekim ayı sonlarında işlem görmeye başlamıştı. Bu ETF, açılış gününde 78 milyon dolarlık hacim yakaladı. Balance Sheet Opportunities ETF’i ise açılış gününde 63.549.12 dolar topladı, hisse fiyatı ise 24.47 dolardan kapandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir