Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.225
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.225
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Uzmanlardan Dev Tahmin: Bu Altcoin 5 Katına Çıkabilir!

Yakın tarihli bir Finder araştırmasında, 36 fintech uzmanına Ripple şirketi SEC karşısında başarılı olabilirse altcoin fiyatına ne olacağı soruldu. Katılımcı panelistlerden elde edilen bulgulara göre, Ripple Aralık 2022’ye kadar birim başına 2.55 dolara sıçrayabilir. Ancak tahmin, Ripple Labs’ın SEC ile olan davayı kazanmasına veya karar vermesine dayanıyor.

36 panelist davanın XRP fiyatını nasıl etkileyeceğini tahmin ediyor

Bu haftanın Finder raporunda, uzmanlar, XRP fiyatının Aralık 2022’ye kadar 2.55 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Panelistin tahminleri, XRP’nin 2025 yılına kadar 3,61 dolar ve 2030 yılına kadar 4,98 dolar değerinde olabileceğini söylüyor. Uzmanların yaklaşık %23’ü Ripple satın alma zamanının geldiğini, %45’i insanların elinde tutması gerektiğini ve 36 katılımcının %32’si insanların alması gerektiğini söyledi. Bununla birlikte, tahminlerin çoğu, tamamen Ripple Labs’ın SEC ile davayı kararlaştırıp kazanmamasına bağlı. Çalışmanın katılımcıları, Ripple Labs davayı kaybederse, XRP’nin Aralık 2022’ye kadar birim başına 0,68 dolar karşılığında el değiştirebileceğini söylüyor.

Bazı uzmanlar Ripple’ın “SWIFT’in yerine geçebileceğini” tahmin ediyor

Sussex Üniversitesi’nden finans profesörü Carol Alexander, Ripple kazanırsa XRP fiyatının 2,50 dolara ulaşabileceğini, ancak şirket kaybederse 0,50 dolara düşeceğini tahmin etti:

Diğer kriptolara benzemiyor. SEC’e karşı kazanırsa, SWIFT’in yerini gerçekten alacak.

Alexander. Alexander gibi bazı panelistler XRP’nin SWIFT’in yerini alabileceğini söylerken, diğer katılımcılar XRP’nin gelecekteki değeri konusunda o kadar iyimser değildi.

Digitalx Asset Management fon başkanı Matthew Harry şunları söylüyor:

XRP spekülasyon dışında hiçbir şey için değersiz. Altta yatan teknoloji müthiş ama tokenin kendisinin şu anda bir kullanımı yok, ucuz ve kolayca sindirilebilir bir değer desteği olduğu için spekülatörleri cezbediyor .

Uzmanlar altcoin projesine inandıklarını vurguluyor

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız uzman tahminlerine göre XRP fiyatı 2025’in sonunda yaklaşık 3,61 dolar ve 2030’un sonunda yaklaşık 4,98 dolar olabilir. Bununla birlikte, 14 uzman, 2025 yılına kadar XRP’nin 1 doların altında olacağını söylüyor. Coinflip kurucusu ve başkanı Daniel Polotsky, Ripple Labs SEC davasını kazansa bile tahmininin birim başına 0.90 dolar civarında olduğunu kaydetti. Polotsky raporda şu ifadelere yer veriyor:

XRP’nin nispeten büyük piyasa değerini haklı çıkarmak için emsallerine kıyasla tescilli bir şey sunmadığına inanıyorum . Bireysel yatırımcıların piyasa değerini görmezden gelmeleri ve birim fiyatına (1 doların altında) bakmaları ve hatalı bir şekilde ‘çok ucuz’ olduğu için çok daha hızlı büyüyeceğini düşünmeleri nedeniyle projenin çok fazla ilgi gördüğünü düşünüyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir