Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.947
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.947
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Uzmanlar Uyardı: Bu Altcoin Büyük Düşüş Görebilir!

Önde gelen kripto analisti ve traderı, Ethereum’un toparlanmaya başlamadan önce daha da düşebileceğini ve bozulabileceğini savunuyor. Analistlere göre, Bitcoin teslimiyeti, varlık beşinci dalgasına başlamadan ve büyük bir geri dönüş yapmadan önce altcoin tarafından takip edilebilir. Analistler, varlıkta bir fiyat düşüşünden sonra Ethereum’un toparlanması konusunda iyimser.

Lider altcoin Ethereum iyileşmeden önce olumsuz etkilenebilir

Kripto para piyasasındaki son düşüş trendinde lider kripto Bitcoin fiyatı düşse de analistler, altcoin trendi tersine dönmeden önce lider altcoin Ethereum’un daha da düşebileceğine inanıyor. Önde gelen bir kripto para birimi analistine göre, Ethereum fiyatı Bitcoin’in beşinci dalgası öncesinde düşebilir.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere kripto piyasası genelindeki kripto paralar kan banyosunda, Bitcoin fiyatı ciddi olumsuz bir etki yaptı. Analistler, Ethereum kapitülasyonunun trendin tersine dönmesinden önce gerçekleşebileceğine inanıyor. Elliottwave Teorisi’ne göre, Bitcoin fiyatındaki son düşüş, varlıktaki bir fiyat rallisinin habercisi olarak kabul ediliyor. Analistler, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Ethereum fiyatı, temel psikolojik seviyesinin üzerinde 2.000 dolarda kaldı. Bununla birlikte Ethereum’daki kısa ve orta vadeli görünüm ayı eğiliminde. Altcoin fiyatı, Ethereum’da bir eğilim tersine dönmeden önce 1.930 dolardan destek alabilir.

“ETH, BTC’nin 5. dalgası öncesinde bir yükseliş dönüşü yapabilir”

Altcoin’in fiyatındaki son keskin düşüş, Ethereum’un Bitcoin ile korelasyonundan ve ABD teknoloji hisse senetleri ve hisse senetlerindeki kan banyosundan türetildi. Analistlere göre ABD Hisse senedi endekslerinin ve Bitcoin fiyatının toparlanmasıyla birlikte Ethereum geri dönüş yolunda.

CredibleCrypto takma adlı popüler bir kripto analisti ve traderı, Ethereum fiyat trendini değerlendirdi ve Bitcoin hakimiyetinin büyük desteğe ulaşacağını kaydetti. Analiste göre, kapitülasyonun BTC’de gerçekleşmesi beklendiğinden, Bitcoin’e karşı Ethereum fiyatı henüz kırılmadı ve kırmızı çizgiye ulaştı.

Analist, Bitcoin fiyatındaki düşüşün, büyük bir pompanın veya düşüşün habercisi olabileceğini ve Ethereum’un, Elliott Wave Teorisi’ne dayalı olarak Bitcoin’in beşinci dalgası öncesinde bir yükseliş dönüşü yapabileceğini belirtiyor. Teori, varlığın beşinci dalgasının önemli bir ralli olacağını ve BTC’yi önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden daha yükseğe çıkaracağını ima ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir