Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.674
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.674
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Uzman, Yatırımlık 3 Metaverse Coin’i Duyurdu!

Bu hafta, kripto para piyasaları önemli bir fiyat düşüşü gösteriyor. Kripto uzmanı Mark Arguinbaev’e göre, bu durum da onu, şu anda düşük değerli metaverse coin token’lerinden almak için mükemmel bir fırsat haline getiriyor. Uzman, Mayıs ayında izlemek için birim fiyatı 2 doların altında olan ilk üç metaverse coin projesini fiyatına göre tersten inceliyor.

İlk sıradaki metaverse coin projesi Mines of Dalarnia (DAR)

Kasım 2021’de piyasaya sürülen Mines of Dalarnia (DAR), popüler play-to-earn modelini ekonomisine dahil eden 2D madencilik deneyimine sahip NFT tabanlı bir Blockchain oyunu. Mines of Dalarnia, madencilik seferlerine çıkan ve kaynak toplayan kullanıcılar etrafında dönüyor.

Ayrıca Mines of Dalarnia, oyuncuların keşif seferleri satın alarak ve diğer oyuncular tarafından üretilen ödüllerin/kaynakların bir kısmını alarak toprak sahibi olmalarını sağlıyor. Mines of Dalarnia, Chromia Blockchain üzerine inşa edilmiş, Blockchain’de yüksek etkileşim gerektiren Metaverse ve NFT tabanlı uygulamalar oluşturulmuş ilişkisel bir altcoin.

İkinci sırada Decentraland (MANA) var

Şubat 2020’de piyasaya sürülen Decentraland (MANA), şu anda piyasadaki en yüksek değerli Metaverse coin projelerinden biri ve ApeCoin’in ardından piyasa değerine göre ikinci sırada yer alıyor. Decentraland, kullanıcıları için en popüler Metaverse’i içeren Metaverse sektöründe bir öncü.

Decentraland ayrıca en popüler sanal emlak piyasalarından biri olan sağlam bir NFT arazi piyasasına sahip. Son ayı piyasası ile Decentraland ve arazileri tüm zamanların en düşük seviyesinde. Uzmana göre, bu da onu bir sonraki boğa koşusuna hazırlık olarak Decentraland’da sanal gayrimenkul satın almak için bir fırsat haline getiriyor.

Son metaverse coin projesi Sandbox (SAND)

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Alpha’yı Aralık 2021’de piyasaya süren The Sandbox (SAND), şu anda APE ve MANA’nın ardından piyasadaki en değerli üçüncü Metaverse coin’i. Sandbox, Metaverse’ine play-to-earn modelini dahil ederek oyuncuların oyunda zaman geçirerek önemli ödüller kazanmalarını sağlayacak.

Oyun hala alfa aşamasında, ancak kullanıcılar Sandbox’ta sanal gayrimenkul satın alabiliyor ve benzersiz deneyimler oluşturmaya başlayabiliyor. Decentraland gibi, The Sandbox’taki araziler de şu anda tüm zamanların en düşük seviyesinde. Uzmana göre, bu da onu ucuza arazi satın almak için mükemmel bir fırsat haline getiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir