Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.323
% 3.40
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.323
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Uzman: MicroStrategy Bitcoin Değil! Bu Altcoin’den Almalı

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, gün içinde yayınladığı bir blog yazısında, Bitcoin için fiyat tahminini güncelledi ve MicroStrategy’e BTC yerine bir altcoin projesini satın almasını tavsiye.

Arthur Hayes, Bitcoin ve Ethereum’un düşeceğini tahmin ediyor

Hayes, kripto ekonomisinin ABD teknoloji hisseleri ile aynı çizgiyi izleyeceğini ve önümüzdeki aylarda önemli ölçüde değer kaybedeceğini düşünüyor. Kripto türevleri borsasının kurucu ortağı, “en kötünün bittiğine inanan birçok kripto piyasası uzmanı” olduğunu vurguluyor ancak “uygunsuz gerçeği görmezden geldiklerine” inanıyor. Hayes, geleneksel piyasaların düşüşe geçeceğini tahmin ederken, Bitcoin’in (BTC) 30 bin dolara düşeceğini tahmin ediyor.

Hayes ayrıca Ethereum’un (ETH) birim başına 2.500 dolara düşmesini bekliyor. Hayes’in bulduğu sayılar, teknik analiz açısından değil, inandığından kaynaklanmaktadır. Blog da şunları yazıyor:

Bu sayılarda içgüdüsel bir his dışında pek bilimsel bir şey yok. Sinir bozucu olan kısım, fiyatlar oldukça cazip olduğu için biriktirmeye başladığım çok sayıda altcoin var. Bu kripto paraların bazıları tüm zamanların en yüksek seviyesinden %75 düşmüş olsa da, onların bile yaklaşan kripto katliamından kurtulabileceklerine inanmıyorum. Bu nedenle, Haziran 2022’de hem Bitcoin hem de Ethereum için çöküşü satın alıyorum.

Arthur Hayes: MicroStrategy, BTC yerine Ethereum satın alınmalı

BitMEX’in kurucusu ayrıca PoS vs PoW tartışmasıyla ilgili mevcut tartışmaya da değindi ve MicroStrategy’ye bir mesaj verdi: “Merge tamamlanır tamamlanmaz, daha fazla kurumsal firma Ethereum’u satın alabilecek”. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız blogun bir kısmında şunlar yazıyor:

Ek olarak, Ethereum’un ESG uyumluluğu onu fiat ve ‘Ethereum yok edicileri’ olarak adlandırılan diğer Tier 1 varlıklardan daha çekici kılıyor ve bu da gelecekte Bitcoin’in değerinin artmasına neden olacak. MicroStrategy’nin bu konuda yapabileceği bir şey var mı? Michael Saylor’un bir haydut olduğunu belirtmeliyim! Çünkü bono piyasasında Bitcoin almak için şirketinin finansal nüfuzunu kullanıyor. Bu korkunç bir yaklaşım değil. Dünyanın en büyük merkezi olmayan bilgisayarı, bir kripto para birimi olan ether üzerinde çalışıyor. Ethereum, birleşmeden sonra önemli faydalar sağlayacak. Ethereum, Saylor veya başka bir yatırımcı tarafından ödünç alınmalı ve satın alınmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir