Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.643
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.643
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Uzman: Hiç Bitcoin’im Yok! Bu 2 Altcoin’den Çokça Alacağım

18 Mayıs’ta yayınlanan “The Crypto Show”da, Fool yazarı Travis Hoium, kripto paralar hakkında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Uzman, Bitcoin (BTC)’i olmadığını ve neden 2 altcoin projesini yakından izlediğini paylaşıyor.

Travis Hoium: Bitcoin (BTC)’im yok, bu 2 altcoin projesini alıyorum

Travis Hoium, tecrübeli bir finans yazarıdır ve diğer alanların yanı sıra güneş enerjisi endüstrisi, yenilenebilir enerji ve oyun hisseleri hakkında yazıyor. Röportajda verdiği demeçte, şu anda sadece Ethereum (ETH) ve Solana’ya (SOL) yatırım yaptığını söyledi. Hoium, Bitcoin için farklı bir argüman ortaya koyuyor:

Ethereum’a, Solana’ya ekleme yapmaktan çekinmez miyiz? Bunlar benim sahip olduğum ikisi. Hiç Bitcoin’im yok. Bitcoin için en iyi argümanın bir altın olduğunu düşünüyorum ve bu normalde anladığım veya yatırım yaptığım bir şey değil.

Piyasa değerine en büyük 9.kripto para birimi olan Solana (SOL), Ethereum’un ağ tıkanıkları göz önüne alındığı, en popüler GameFi ve oyna-kazan ağlarından biri haline geldi. Solana ağı aynı zamanda birçok popüler NFT koleksiyonuna da ev sahipliği yapıyor. Bu konuda Travis Hoium, büyük bir düzeltmeye rağmen NFT’lerin tekrar toparlanabileceğini söylüyor:

Ethereum ve Solana’da yükselişe geçtiğim ve çoğunlukla NFT’lere sahip olduğum için bu büyük bir geri çekilme oldu. Olmaya meyilli olan şu ki, piyasa düşecek, kripto açısından NFT’lerin değeri en azından biraz yükselecek. Bu, kripto piyasası düştüğünde iyi olduğunu söylemeden, değerleme perspektifinden benim için darbeyi köreltiyor, ancak konuştuklarımız nedeniyle bu noktada ikisini de eklemekten rahat olacağımı düşünüyorum. Bu blokajların her ikisinde de inşaat devam ediyor ve bence, NFT alanındaki bazı veya en azından en iyi projelerle devam ediyor. Şu anda bu konudaki düşüncelerim bu.

Ancak her şeye rağmen, Solana’nın bir süredir ağ kesintileriyle mücadele ettiğini belirtmekte fayda var.

Solana ağ kesintileriyle gündeme geliyor

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Solana ana beta’daki blok üretimi hatası nedeniyle ağ kısa süreliğine durduruldu. Kesintiyi düzeltmek için Solana volidatörleri, Twitter tanıtıcısı tarafından paylaşılan talimatlara göre yeniden başlatmak zorunda kaldı. Kesinti 4 saatten fazla sürdü. Bu esnada, SOL fiyatı %12’nin üzerinde düştü.

Solana (SOL), Solana ağı için yerel ve yardımcı kripto para birimidir. Mart 2020’de piyasaya sürülen SOL, Blockchain üzerinde değer aktarımı için kullanılıyor. Ayrıca staking yoluyla Blockchain’in güvenliğini de sağlıyor. Yazının yazıldığı sırada Solana, son 24 saatte %8 düşüşle 38.82 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir