Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.022
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.022
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Uzman, Bu 3 Altcoin’e İşaret Etti: Gelecekleri Parlak!

Kripto piyasasında deneyimli bir uzman olan Sean Williams kısa bir süre önceki analizinde önümüzdeki beş yıla damgasını vuracak üç altcoin projesini açıkladı. Williams’a göre bu altcoin’ler ise sırasıyla AVAX, MIOTA ve ALGO oluyor

Popüler altcoin Avalanche (AVAX), parlamaya devam edecek

Avalanche (AVAX), lider altcoin ETH kadar ünlü olmamakla birlikte akıllı sözleşmeye dayalı bir Blockchain olarak biliniyor. Analist Sean Williams’ın yükseliş öngördüğü Avalanche iki saniyeden daha kısa sürede bir işlem kesinliği sunuyor. Ayrıca analiste göre Avalanche ağının sunduğu ölçek de son derecede etkileyici görünüyor. Geçen yılın sonlarında, altcoin’in geliştiricileri saniyede en az 4.500 işlem (TPS) işleme yeteneğini duyurdu.

Ergo, geliştiricilerine göre Avalanche’ın sınırsız TPS’si var. Öte yandan analist Williams, Avalanche’ın en önemli yönünün, Ethereum Sanal Makinesinin (EVM)’in kendi Blockchain’inde çalışması olduğunu belirtiyor. Dolayısıyla analist Avalanche’ın dApp geliştiricileri için tercih edilen bir ağ haline geldiğini görebileceğimizi belirtiyor.

IOTA (MIOTA) ve Algorand da gelecek vaat ediyor

Oldukça yenilikçi sayılabilecek bir altcoin olan IOTA ise analist Williams’ın bir diğer seçimi oluyor. Analiste göre Blockchain kullanmayan IOTA’nın gelecekteki başarısının arkasındaki sır “Tangle” olarak bilinen ağı olacak. Tangle, ağın hızını en üst düzeye çıkarmak amacıyla kullanılıyor. Ayrıca Bitcoin ve Ethereum’un yüksek işlem ücretlerinin aksine, IOTA ağındaki işlemler için bir ücret talep edilmiyor. Analiste göre IOTA’nın yükselmesi için bir diğer sebep de gerçek dünya kullanımı sunması.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerine sıklıkla başvurduğumuz Sean Williams’ın radarında son olarak Algorand (ALGO) yer alıyor. AVAX gibi bu altcoin de akıllı sözleşme tabanlı bir Blockchain ağı olarak biliniyor. Algorand öncelikle merkeziyetsiz finansın (DeFi) yüzü olmaya odaklanıyor. Projenin web sitesine göre Algorand, işlemleri dört saniyeden biraz fazla bir sürede tamamlıyor. Analist altcoin ağının birlikte çalışabilirlik konusunda da oldukça iyi olduğunu düşünüyor. Algorand, liderliği ele geçirmeyi ve bu boşlukları kapatmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir