Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.452
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.452
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Usta İsimler: Bitcoin’in Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

Son zamanlarda kaydedilen tüm kısa vadeli düşüş eğilimlerine rağmen, Bitcoin fiyatının uzun vadede hala oldukça yükselişte olduğu söylenebilir. Ancak, son zamanlardaki tüm düşüş trendi boyunca, kripto piyasasının resmi olarak başka bir uzatılmış ayı piyasasına girdiğine dair yaygın endişeler var. Bu konuda kısa bir araştırma için, 3 uzman kripto para analistinin teknik yorumlarına göz atalım. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Bitcoin 40 bin doların altında, ancak ruble karşısında ATH yaptı

Kripto para piyasası, Rusya ile Ukrayna arasındaki düşmanlığı sona erdirmek için üçüncü tur müzakereleri sona erdiren fikir birliği olmamasına kötü tepki verdi. Aynı zamanda, Rusya için acı devam etti ve yalnızca ruble kullanan yatırımcıların BTC’ye yatırım yapması bir tür rahatlama gördü. Pazartesi akşamı BTC/RUB, Binance’de 5 milyon rublenin biraz üzerinde yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Kargaşanın ortasında ve Bitcoin’in güvenli bir liman olarak cansız fiyat tepkisine rağmen, hisse senetleri ile paradoksal olarak bağıntılı olmasına rağmen, katı destekçilerden yine de güven oyu aldı. Bitcoin medya şirketi TFTC’nin kurucusu Marty Bent, “dünya, güvenin gerçek zamanlı olarak yeniden fiyatlanmasını izliyor” ifadeleriyle durumu özetledi.

40.000 dolar kısa vadeli hedef oldu

Düşük zaman dilimli işlemler için, Bitcoin birçokları için oldukça çekici görünüyordu ve yukarı yönlü potansiyel kesinlikle sınırlıydı. Popüler analistler Anbessa ve Crypto Ed için 40.000 dolar, yükseliş ayrışması için açık bir hedef olmaya devam etti.

Crypto Ed, “hedef, bu düzeltme bittiğinde daha iyi tanımlanabilir, ancak şimdilik 40 dolar ile devam ediyor” diye ekledi.

65 bin dolarlık Bitcoin

Bitcoin’in 20 bin dolar aralığına yöneldiği argümanı, 40 bin doların altındaki başka bir düşüşün ardından şimdi her zamankinden daha güçlü. Bitcoin’e hala 36 bin dolar – 38 bin dolar seviyesinde önemli bir destek var, ancak satışlar ve ayıların fiyatı aşağı çekmek için fazla mesai yapmasıyla, beklentiler büyük ölçüde yakın vadede Bitcoin dokunuşunun 30.000 doların altına düşmesi lehine eğildi. Bununla birlikte, 20 bin dolar aralığına bir düşüş, önceki trendlere aykırı olacak. Tüm ayı piyasalarında, Bitcoin hala 200 Haftalık SMA’nın altına düşmedi, analist Owie’ye bu da 69 bin dolardan %85’lik bir düzeltmenin kırılacağı anlamına geliyor.

Bitcoin’in tarihsel olarak önceki trendleri takip etmesine rağmen, bu trendlerin dışına çıkamayacağını gösteren hiçbir şey olmadığını da belirtmek önemli. 2021 rallileri, kripto paraların zaman geçtikçe yeni trendler oluşturma yeteneğinin bir kanıtı olarak yorumlanabilir. Sonuç olarak, 200 Haftalık SMA’yı asla kırmadığı gerçeğiyle yükselişe geçse de, analistlere göre Bitcoin ATH fiyatının %85’ini kaybederse durum çok daha pozitif.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir