Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.064
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.064
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Usta Analist: Bu Altcoin’ler, Sıradaki En Hızlı Atlar!

Nicholas Merten, yeni bir yayınında, Bitcoin (BTC) biraz durgun görünse de paranın piyasadan tamamen çıkmadığını, bunun yerine altcoin projelerine kaydığını söyledi. Özellikle merkezi olmayan finans (DeFi) sektörünün yükseliş yaşayabileceğini düşünen analist, başka neler diyor? coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Nicholas Merten, altcoin yorumlarını aktardı

Analistin 2022 için radarında ilk sırada Uniswap (UNI) yer alıyor. Merten, bu altcoin’e yönelik analizini Bitcoin çiftine bakarak yapıyor. UNI’nin mevcut durumda Ekim 2021’de Bitcoin’e karşı olduğu yere geri döndüğünü ve bu azalan direnç çizgisinin orta destek aralığı ile destek bulduğunu belirtti. Bu noktada analist, fiyatın direnç noktasına doğru hareket etmeye başladığını ve kayıplarını geri alarak daha yükseğe çıkmaya hazırlandığını belirtiyor. Yazım sırasında UNI, yüzde 3.6’lık bir düşüş ile 18.35 dolardan işlem görüyor.

Ayrıca DataDash sunucusu, merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Aave (AAVE) ile de ilgileniyor. Merten’e göre AAVE, bazı ciddi hamleler yapıyor, son birkaç hafta içinde yaklaşık yüzde 70 yükseldi. Analist, bu noktaya yaklaşık 346.000 satoshi’den geldiğimizi, şu anda 600.000 satoshi’ye yükseldiğimizi belirtiyor. AAVE için, Bitcoin’e karşı gösterdiği bazı büyük kırılmalar, onu 2021 yılının Ekim ayından bu yana görülmeyen seviyelere geri getirerek aylarca süren kayıpları telafi ediyor. Analiste göre bu durum, kripto para sektörü için gelecek olan yeni bir atılıma işaret ediyor. Yazım sırasında AAVE, yüzde 7.31’lik bir düşüş ile 263.5 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir