Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.339
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.339
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Üst Düzey Yönetici: Bitcoin Yasağı, Bu Altcoin İçin Felaket!

Ripple şirketinin baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, Bitcoin yasağının Ripple için “felaket” alacağını söyledi. Şirket yöneticilerinin Bitcoin madenciliğini eleştirmesi ve üstün teknoloji olarak XRP’yi önermesi topluluğun tepkisini almıştı. Son açıklamalarda Schwartz, yasakların lider altcoin projesini de tüketebileceğini iddia ediyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Sonuçlar lider altcoin projesine yansıyabilir

Schwartz, SEC tarafından kayıtlı olmayan menkul kıymet olarak sınıflandırılan Ethereum’un da oyuna dahil edildiğini düşünüyor. Üst düzey yöneticinin 16 Ocak tarihli tweet’i, Castle Island Ventures’tan Nic Carte tarafından, Ripple şirketini aktif olarak en büyük iki kripto para birimini baltalamaya çalışmakla suçladığı bir konuya yanıt olarak geldi. Tartışmalar, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’nin Bitcoin enerji kullanımını “kusurlu” olarak tasvir etmesine dayanıyor. Garlinghouse, 2021’n Nisan ayında, XRP’nin lider kriptodan 100.000 kat daha verimli olduğunu belirtmişti. Topluluğun tepkisiyle karşılaştıktan sonra Bitcoin’i yasaklamayı savunmadığını açıkladı.

Eski Ripple CEO’su Chris Larsen, Bitcoin konusunda çok daha agresif bir tutum sergiledi. Eylül 2021’de, düzenleyicileri Bitcoin madencilerini cezalandırmaya çağırdı ve Ethereum gibi PoS’a geçişi tavsiye etti. Aralık ayında, topluluktan tepki alan bir blog yazısında, büyük ABD madencilik şirketlerinin son derece olası olmayan kod değişikliğinden nasıl yararlanabileceğini açıkladı.

“Teknolojileri yetersiz”

David Schwartz, PoW algoritmasını “teknolojik bir çıkmaz sokak” olarak nitelendirerek eleştirileri üzerine çekiyor. Ayrıca Bitcoin’in merkezi ve %51 saldırısına karşı savunmasız olduğunu savundu. Düzenleyici cephede, Ripple’ın (XRP) SEC tarafından kayıt dışı satışlar nedeniyle dava edilmesiyle, şirket avukatları hem Bitcoin hem de Ethereum’u hedef aldı. Garlinghouse, Ethereum’un haksız muamele nedeniyle XRP’yi geçebildiğini iddia etti. Ripple, yakından izlenen davanın çözümünün düzenleyici netlik sağlayabileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir