Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.804
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.804
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Yönetici: Bu Altcoin’in, Bitcoin’i Devirmesi Çok Muhtemel!

Lider kripto Bitcoin ile lider altcoin Ethereum arasındaki üstünlük savaşı, Ethereum savunucularının, Ethereum’un yakında Bitcoin’i geçebileceğine giderek daha fazla inanmasıyla şiddetle devam ediyor. Ünlü bir girişim kapitalisti ve Union Square Ventures’ın kurucu ortağı Fred Wilson, Ethereum’un piyasa değerinin 2022’de Bitcoin’i geçeceğini düşünüyor. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Lider altcoin, lider kripto olabilir mi?

Fred Wilson’dan’a göre, devirme çeşitli sorunların bir sonucu olarak ortaya çıkacak, bazıları Bitcoin ağını alt üst edecek ve 2022’de Ethereum ağını yükseltmeye çalışan yeni gelişmeler olacak. Geçtiğimiz yıllarda Ethereum, ağı bir Proof-of-Work’dan (POW) Proof-of-Stake’e (POS) tamamen geçirmeyi amaçlayan bir dizi yükseltmeden geçti.

Haftanın başlarında, ETH 2.0 Beacon chain’i, topluluğa, enerji yoğun madenciliğe son verecek ve Ethereum’un enerji tüketimini %99 oranında azaltacak “Birleştirme” öncesinde test etme çağrılarıyla başarılı bir şekilde başlatıldı. Fred Wilson, shard chain’lerin piyasaya sürülmesinden önceki birleşmenin ağa milyonları çekeceğine ve bir ton likidite getireceğine inanıyor ve bu da ağın piyasa kapitalizasyonunda parabolik bir büyümeye dönüşüyor. Bu da şu anda Bitcoin’i devirmekten 400 milyar dolar eksik. Fred Wilson şunları söylüyor:

Ethereum’un 2022’de birleşmesi, üretken varlıkların üretken olmayan varlıklardan daha değerli olması gerektiği anlayışıyla birleştiğinde, bunu oldukça açık bir tahmin haline getiriyor.

Fred Wilson, Bitcoin maximalistlerinin “bir pazarlama meme’sinden başka bir şey olarak sınırlı arzına” olan güvenlerine atıfta bulunuyor:

Daha büyük kripto piyasasına bakarsanız, XRP veya milyar dolarlık piyasa değeri olan ve kullanıcısı olmayan hayalet chain’ler ve zombi chain’ler ile yanlış dağıtım daha da çılgınca. En iyi 25 kripto piyasası kapağında birkaç taneden fazlası da dahil olmak üzere açık dolandırıcılık ordularından bahsetmiyorum bile.

Ağ, DeFiLamma’da gösterildiği gibi Defi uygulamalarında Kilitlenen Toplam Değer (TVL) aracılığıyla astronomik bir büyüme kaydetti. Fred Wilson’a göre, bu DeFi’deki büyüme bir hokey sopası görevi görecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir