Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.710
% 2.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.710
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü Yönetici: BTC, SHIB Değil! Bu Altcoin Sermayeyi Çekiyor

Glassnode’un kurucu ortakları, yakın tarihli bir analizde, kripto para piyasasının son trendi olarak Bitcoin’i geride bırakabilecek bir altcoin projesinin mavi çipli yatırımcılardan sermaye çekeceğini söylüyor.

Bu altcoin “yeni standart”

Glassnode tarafından elde edilen verilere göre, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), kripto endüstrisinin ilerlemesinin en güçlü ölçüsü olarak yerinden edildi. Analitik firmasının kurucu ortakları Jan Happel ve Yann Allemann yakın tarihli bir analizde, baskın akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) kripto piyasasının yeni standardı gibi göründüğünü söylüyor:

Bitcoin, Ethereum ve 2021 yılına kadar işlem gören ilk 20 para biriminin performansını analiz ederken, Bitcoin’in kripto piyasasını yönlendiren ana itici güç olarak konumunu kaybettiğini görebiliriz.

Bunlara ek olarak, kurucu ortaklar, ETH bu yıl içinde bir PoS Blockchain’e geçtiğinde, mavi çipli yatırımcılar için daha cazip olacağına inanıyor:

Kiln testnet’te başarılı bir birleşme (merge) haberi, tahmini Haziran birleşmesini (yani PoS’a geçiş anlamına gelir) çok daha gerçekçi hale getirdiğinden, Ethereum yeniden ön plana çıktı. Başarılı olursa, bu dönüşüm Ethereum’u ESG (çevresel, sosyal ve yönetişim) hedefleri olan kurumsal yatırımcılar için önemli ölçüde daha çekici hale getirecek ve ETH deflasyonist bir kripto haline geldiğinden arzda büyük bir azalma sağlayacaktır.

Ethereum Vakfı’na göre, ETH bir PoS sistemine geçmeden önce Kiln’in son halka açık testnet olabilir. Mart ayının sonlarında, Happel ve Allemann 52.100 Twitter takipçilerine “ücret açısından” ETH’nin Bitcoin’den daha güçlü göründüğünü söyledi.

Ethereum yazım sırasında 3,249.13 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Fed yönetim kurulu üyesi Lael Brainard’in geçtiğimiz saatlerde yaptığı enflasyon açıklamaları Ethereum’da (ETH) %5, Cardano (ADA) %7,89, Shiba Inu (SHIB) %8,12 ve Dogecoin (DOGE) %7,06 olmak üzere belirgin geri çekilmelere yol açtı. Bu akşam 21:00’da yapılacak Fed toplantısı öncesinde Bitcoin’in (BTC) fiyatı kritik bir destek olarak kabul edilen 44,000 dolar bölgesinin altına geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir