Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.008
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.008
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Yönetici: BTC, ETH’yi Bırakın! Bu 5 Altcoin’den Alın

IDX Digital Assets’in baş yatırım sorumlusu Ben McMillan’a göre, Bitcoin (BTC) ve altcoin projeleri büyüme odaklı hisse senetleri gibi performans gösterme eğiliminde ve “ikisi arasındaki korelasyon hiç bu kadar sıkı olmamıştı”. İşte McMillan’ın kripto piyasasına yönelik düşünceleri…

McMillan, BTC için hala yüksleiş bekliyor

Yüksek riskli hisse senetleri, geçen yılın çoğunda olduğu gibi yükseldiğinde, kripto para birimlerinin değeri patlıyor. Ancak, coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere 2022’de olduğu gibi, risk varlıkları sürüler halinde satıldığında, kriptolar eziliyor.  Daha az deneyimli kripto yatırımcıları, kripto varlıklara dalma kararlarını tekrar tartıyor olabilir, ancak McMillan, henüz piyasadan çıkılması gerektiğini düşünmüyor

McMillan’a göre “Boğa davası hala çok güçlü ilerliyor” dedi. Ama bu bağlamda volatiliteye dikkat çekerek “Yüklediğiniz risk konusunda çok dikkatli olmalısınız,” ifadelerini kullandı. McMillan, Bitcoin ve Ethereum için direkt fiyat hedeflerini paylaşmadı. Bununla birlikte, iki tokenın Ocak ayı sonundaki düşük seviyelerinin daha da üzerine düşmesinin olası olduğuna dikkat çekti.

Dikkat edilmesi gereken 5 altcoin hangisi?

McMillan, büyüyen hisse senetleriyle son derece güçlü bağları göz önüne alındığında, kriptoların artık bir portföyü çeşitlendirmenin en iyi yolu olmadığını söylese de, gelişmekte olan varlık sınıfına ve ona güç veren Blockchain teknolojisine biraz maruz kalmanın hala akıllıca olduğuna inanıyor. Bu amaçta, takip edilmesi gerektiğine inandığı beş altcoin’i paylaştı.  McMillan’ın firması IDX Digital Assets, kripto ve nakit pozisyonlarını dengeleyerek yatırımcılara daha az volatilite ve aşağı yönlü risk ile bu varlıklara maruz kalmalarını sağlamayı amaçlayan özel endeks sunuyor.

Ancak BTC ve ETH, etraftaki tek kripto değil. McMillan, yatırımcıların gözünü diktiği beş altcoin’de dip avcılığı yaparak en büyük iki coin’den uzaklaşabileceklerini söyledi. Analistin dikkat çektiği altcoin’ler Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK), Terra (LUNA) ve Cardano (ADA) oldu. Bu altcoin’leri Ethereum katili olarak görmediklerini, ancak bu kriptoların “daha geniş bir layer-1 tabanı oluşturmak için oldukça tamamlayıcı” olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir