Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.205
% 3.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.205
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Yönetici: Bitcoin Fiyatı, Bu Seviyelere Işınlanacak!

Tarih, her fiat para biriminin zaman içinde neredeyse tüm değerini kaybettiğini göstermiştir. RG Niederhoffer Capital Management’ın başkanı ve kurucusu Roy Niederhoffer, ABD dolarının muhtemelen benzer bir kadere maruz kalacağını, ancak Bitcoin (BTC)’in bu payı orta vadede doldurmayacağını düşünüyor. coinmuhendisi.com olarak ünlü yöneticinin tahminlerini aktarıyoruz.

Roy Niederhoffer: Bitcoin LN ile Visa’dan üstün olmaya hazır

Fiat para birimlerindeki değer kaybıyla mücadele aracı, sabit arzı olan ve aynı zamanda “dünyanın herhangi bir yerinde ticaret yapabileceğiniz değiştirilebilir” bir finansal varlıktır. Örnek olarak Bitcoin, Niederhoffer’e göre bu açıdan nakitten ve ayrıca bir değer deposu olarak altından daha iyi bir araç. 2011 yılında Bitcoin satın alan Niederhoffer, Bitcoin’in Lightning Network entegrasyonu ile geleceğinden de bahsediyor:

Lightning Network ile, [işlem maliyetleri] kelimenin tam anlamıyla ucuz, Bitcoin için saniyede bir milyon işlem işlem kapasitesi geliyor. Dolayısıyla, bir finansal işlem aracı olarak bu, herkesin bir standart olarak kabul ettiği Visa ağından çok daha üstün, nakit paradan çok daha üstün.

Niederhoffer, altın için depolama ücretleri hesaba katılırsa, Bitcoin’in altınla karşılaştırıldığında elde tutmanın daha ucuz olduğunu ve daha da önemlisi, Bitcoin’in maksimum arz sınırına sahip olduğunu belirtti. Niederhoffer’in tezi, Bitcoin’in nihai enflasyon riskinden korunma aracı olduğu ve faiz oranları bu yıl yükselebilirken, oranlarda %1, hatta %2’lik marjinal bir artış, tüketici fiyatlarını düşürmek ve yatırım davranışını değiştirmek için yeterli olmadığı görüşünde. Bitcoin fiyat tahminine gelince, Management’ın kurucusu orta vadede Bitcoin’in doları devirebileceğini düşünmüyor:

Bitcoin’in stratosferik seviyelere ulaşamamasının nedeni, bazı eleştirilerden kaynaklanıyor: çevresel eleştiriler, dalgalı fiyatlar, düzenleme potansiyeli, vergilendirme, tüm nedenler. Bu yüzden Bitcoin 100.000 dolar ve hatta 1 milyon dolarda bile ucuz.

  • Niederhoffer, Bitcoin’in milyonlarca dolara ulaşma ve ABD doları gibi tüm fiat para biriminin piyasa değerine eşit olma potansiyeline sahip olmasına rağmen, bu senaryonun orta vadede pek olası olmadığını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir