Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.733
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.733
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ünlü Yönetici: Altın Fiyatları Yakında Bu Seviyeleri Görebilir!

“Rusya-Ukrayna savaşının bu gergin zamanlarında yatırımcılar altına bakmalı” diyen Metalla Royalty Direktörü E.B Tucker’a göre, altın fiyatları saldırı altında olduğu için altın almanın tam zamanı. Ünlü yönetici’nin altın fiyatları tahminlerini ve piyasa yorumlarını Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

E.B Tucker: Altın fiyatları 2.000 doların üzerine çıkar

Ünlü yönetici, altın vadeli işlem piyasasında hacmin son derece yüksek olduğunu belirtiyor ve şu tahminde bulunuyor:

Benim tahminim, bu savaş sırasında altın piyasasının çok oynak olacağı yönünde. Bu yapıldığında, altın fiyatları 2.000 doların üzerine çıkar.

Aynı zamanda Carbon Neutral Royalty Direktörü olan E.B Tucker, bir savaş sırasında nereye yatırım yapılacağı hakkında görüşlerini paylaşıyor. Tucker, yatırımcıların satın aldıkları varlıkları yeniden değerlendirmeleri gerektiğini vurguluyor ve şu değerlendirmeyi yapıyor:

Düşen teknoloji hisselerim ve devasa bir ipotek var. Saat almak için iki katı fiyat ödemem gerekiyor. Ama altına bakıldığında, tanklar içeri girerken altın yüz doları paramparça etti. Vadeli işlem piyasasındaki devasa hacimlerle altın herkesi dışarı attı. Bu, altının yükselmeye hazır olduğu anlamına geliyor.

“Bu çatışma devam ederken, faizleri nasıl yükseltebilirler?”

Tucker, bir savaş sırasında hisse senetlerinin nasıl performans göstereceğini şu şekilde açıklıyor:

Maalesef spekülasyon yapmanız gerekiyor çünkü faiz oranları düşmeye devam edecek. Fed asla faiz artırmayacak. Bunu aylar önce tahmin etmiştim. Bu çatışma devam ederken, faizleri nasıl yükseltebilirler? Faiz oranları negatif olacak ve enflasyon %9 veya %10’da. İnsanlar her yıl bu %10’u kaybettiklerini anlamıyorlar.

Tucker, bu değişken zamanlarda spekülasyon yapmanın bir yolu olarak karbon kredilerine yatırım yapmayı tartışıyor. “Spekülasyon yapma yolum, dünyanın en iyi projelerinden üretilecek 30 yıllık karbon kredisi satın almak” diyen Tucker, karbon kredilerinin fiyatının çılgınca arttığını söylüyor.

Dünyanın temiz enerjiye geçişinin bir parçası olarak, çoğu şirketin 2050 yılına kadar net sıfır karbon emisyonu elde etmesi gerekiyor. Ancak bu şirketler bu hedefe ulaşamazlarsa, karbon kredileri için kamu piyasalarından haklar satın alabilirler. Tucker, “Şirketler pazara girmeli ve ağaç ve ot eken birini bulmalı” diyor ve şu değerlendirmeyi yapıyor:

Bütün bu karbonu kurtardığınızı söylüyorlar, bu yüzden sizden kirletme hakkını satın almama izin verin. Buradan 2030’a kadar, dünya çapında devasa bir itme. Tamamen yeni bir piyasa yaratıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir