Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.031
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.031
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Yönetici: Altın Fiyatının Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

Coinmühendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere ABD enflasyonu son 40 yılın en yüksek seviyesinin üzerinde yoluna devam ederken, artan enflasyon çoğu ülkede yatırımcıları önlem arayışına itiyor. Bu durumda ilk olarak akla güvenli liman altın geliyor ve ünlü bir yönetici, altın için oldukça iyimser tahminler yapıyor.

Briton Hill: Sarı metal, 2.500 ile 3.000 dolar arasında işlem görebilir

“Mallar benim vazgeçilmezim. Hisse senetleri, ılımlı enflasyon için iyi bir riskten korunma aracıdır, ancak bunu geçtik” diyen Weber Global Management Başkanı Briton Hill, altını sevdiğini, çünkü istikrarlı olduğunu vurguluyor ve gümüşe de göz kırpıyor. Briton Hill, verdiği bir röportajda bu enflasyonist ortamda yatırım risklerini tartışıyor ve şu yatırım araçlarına dikkat çekiyor:

Ayrıca tüm spektrumu kapsayan bazı iyi geniş emtia ETF’leri var. Bir Invesco ETF olan DBC’yi seviyorum. Altını, buğdayı, yağı ve her türlü şeyi kapsıyor. Bu, yatırımcıların portföylerinde tutmaları için iyi bir ETF.

Ünlü yönetici, altın fiyatının 2.500 ile 3.000 dolar arasında işlem görebileceğini ve önümüzdeki iki yıl içinde gümüşün 50 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor.

“Bu ortamda altın, Bitcoin’den çok daha iyi performans gösteriyor”

“Şu anda servetimi koruyan bir şeyin içinde olmam gerekiyor ve bu yüzden altın portföyümün ağır bir parçası” diyen Briton Hill, son birkaç yıldır böyle olduğunu açıklıyor. Briton Hill, bu düşüncenin nedenini ise şu şekilde izah ediyor:

Ama böyle zamanlar muazzam fırsatlar yaratır. Dışarıda çığlık atan bazı anlaşmalar var. Ancak bu, ekonomik faktörleri değerlemelerle tartmak ve ardından ne zaman satın almak için iyi bir zaman olduğuna karar vermek meselesi. Gümüşle birlikte altın da benim favorim. Ancak gümüş vahşi bir hayvandır, yani devasa salınımları vardır ve her yerde bir çeşit sürgün verir.

Bu enflasyonist dönemde altın ve kripto para birimlerinin nasıl performans gösterdiğini karşılaştıran Briton Hill, şunları söylüyor:

Geçen yıl kripto için yapılan tartışma, bu dönemde çılgınca performans gösterecek olan yeni enflasyon hedge’si olarak altının yerini alacağıydı. Ancak bu ortamda altın, Bitcoin’den çok daha iyi performans gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir