Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.265
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.265
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ünlü Trader, Büyük Kazanç Elde Edilebilecek Beş Altcoin’i Açıkladı

Ünlü trader Lark Davis, büyük kazançlar elde edebileceğini düşündüğü beş altcoin’i 448.000 YouTube takipçisiyle paylaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Davis’in ilk altcoin’i Elrond’un yerel tokenı olan EGLD. Analist Elrond’un merkeziyetsiz borsası Maiar’ın önümüzdeki ay başlayacağını hatırlatıyor.

Davis’e göre Maiar DEX, Elrond için iyi bir DeFi ekosisteminin başlangıcına işaret ediyor.

Davis’in listesindeki bir diğer altcoin de Polkadot’un yerel tokenı olan DOT. Trader, Polkadot’un parachain müzayedelerinin 11 Kasım’da başlamasının planlandığını ifade ediyor.

“Bu parachain müzayedelerine çok fazla para aktığını göreceğiz”

Davis’in takip ettiği bir diğer altcoin Moonriver’ın tokenı olan MOVR. Analist, projenin arkasında büyük bir topluluğun bulunduğunu söylüyor. Ek olarak Moonriver’ın SushiSwap ile de entegre edilmek üzere olduğunu söylüyor.

“Moonriver’a gelen birçok DeFi protokolü ve bunun gibi şeyler görmeye başlıyor. Henüz 1 milyar dolarlık bir piyasa değerine bile sahip değil. Bunun ne kadar çılgınca olduğunu bir düşünün”

Listede yer alan bir sonraki altcoin de Ethereum üzerine kurul olan Wilder World’ün tokenı WILD. Analiste göre WILD’in milyarlarca dolarlık piyasa değeri olabilir.

Trader’ın listesindeki son altcoin de Terra’nın yerel tokenı Luna. Davis LUNA’nın 100 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir