Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.296
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.296
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Tahminci: Bitcoin, Cardano ve GMT Bu Diplere Gidiyor!

Yaygın olarak takip edilen bir kripto para birimi traderı, akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA) ve bu yılın trend altcoin’lerinden biri olan STEPN (GMT) daha fazla düzeltici hamle öngörüyor. İşte analist Capo’nun öngörüleri…

Analist, Cardano için 0.30 dolar öngörüyor

Anonim bir kripto para birimi analisti olan Capo, 307.500 Twitter takipçisine ADA’nın Elliott Wave teorisine dayanarak beş dalgalı düşüş trendini tamamlamadan önce bir adım daha atmaya hazır olduğunu söylüyor. Analist, “ADA. Beşinci dalga eksik. Ana destek 0.30 – 0.35 dolar,” ifadelerini kullanıyor.  Bilindiği üzere Elliott Wave teorisi, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışan teknik analiz yaklaşımıdır. Teoriye göre, bir varlık, trendini değiştirmeden önce beş dalgalı bir döngüden geçer.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere daha önce çeşitli tahminleri tutan Capo, ADA’nın dördüncü dalgasını tamamlamak üzere olduğunu ve coin’in son bir düşüş için hazır olduğunu öne sürüyor. Cardano, yazı yazılırken 0.54 dolardan işlem görüyor. Yani, analistin 0.30 dolarlık aşağı yönlü hedefinin neredeyse yüzde 45 kadar üzerinde.

GMT için beklentiler ne yönde?

Capo ayrıca Solana (SOL) Blockchain’i üzerine inşa edilmiş olan hareket et-kazan protokolü STEPN’i (GMT) yakından takip ediyor. Kripto strateji uzmanı, GMT ticaretini 0.60 dolar gibi düşük bir seviyede görüyor. Analist, GMT’de daha düşük seviyeler görülmesi gerektiğini “GMT eve geldi, ama şimdi bodruma inmesi gerekiyor,” ifadeleriyle anlattı. GMT, yazım sırasında yüzde 8.2’lik yükseliş ile 1.62 dolardan işlem görüyor.

Son olarak Bitcoin’e (BTC) bakan Capo, BTC’nin 30.000 dolarlık kilit psikolojik desteği kırdıktan sonra düzeltmeye devam etmesini beklediğini söyledi ve ekledi:

30.000 dolarlık desteğin beşinci dokunuşundan sonra seviyeyi kırdı. Önceki iki günlük mum bunun altında kapandı ve şimdi o bölgeyi destek olarak test ediyor. Bence burası satın almak için iyi bir yer değil. Geniş bir zaman diliminde kapanışta bu seviyeyi bile geri kazanmadı. 21.000-23.000 dolar hala oyunda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir