Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.605
% 5.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.605
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ünlü Şirketler, Bu Web 3.0 Coin’ine Yatırım Yaptı!

Terra blockchain’deki bir Web 3.0 coin oyun platformu, token satışında 25 milyon dolar elde etti. FTX Ventures, Jump Crypto ve Animoca Brands söz konusu satışta alıcılar arasında yer aldı.

Web 3.0 coin projesi yatırım çekiyor

Blockchain oyun platformu C2X, ana şirketi MetaMagnet’in Perşembe günü yaptığı açıklamada, FTX Ventures, Jump Crypto ve Animoca Brands’tan yapılan satın alımları içeren özel bir token satışıyla 25 milyon dolar topladı. Bir basın açıklamasına göre C2X, aynı adla kendi halka açık tokenini piyasaya sürmeyi planladığını, ancak sürüm için bir tarih belirlenmediğini söyledi. Token ekonomisi, NFT pazar yerleri ve bir cüzdan içerecek olan platform, Terra blockchaini üzerine inşa edilecek ve Web 3 oyun endüstrisinde uzun süredir yatırımcı olan ve Terra’nın önemli bir oyuncusu olan Hashed tarafından tavsiye edilecek.

Coinmühendisi.com‘un ulaştığı basın açıklamasına göre C2X, aynı zamanda “güçlü bir şekilde yönlendirileceğini” ve kısmen Güney Koreli oyun yayıncısı Com2us tarafından geliştirileceğini ve Hashed tarafından da tavsiye edildiğini söyledi. Hashed’in yönetici ortağı Baek Kim, popüler bir blockchain tabanlı çevrimiçi oyun platformu Axie Infinity‘ye atıfta bulunarak CoinDesk’e verdiği demeçte, “Şu anda Axie’nin büyümesi, NFT patlaması ve Web 3’e büyük yetenek akışından bu yana duygular tamamen değişti” ifadelerini kullandı.

Oyun sektörü büyüyor

Hashed, C2X’in özel token satışına katıldı ve Aralık ayında Web 3 oyun ve ekosistemlerini desteklemek için 200 milyon dolarlık bir fon topladı. CRX’e yapılan yatırım, FTX, Jump Crypto ve Animoca Markalarının büyüyen Web 3 oyun endüstrisinde sahip olduğu güvenin en son teyidi olarak yorumlanıyor. Üçlünün sektöre verdiği destek, geçtiğimiz yıl çeşitli oyun fonları aracılığıyla yüz milyonlarca dolarlık yatırımı içeriyor.

MetaMagnet direktörü Paul Kim basın açıklamasında “Blockchain teknolojisi, kullanıcıların varlık satın alması, satması ve depolaması için şeffaf ve güvenli bir platform sağlıyor ve bu konsepti video oyunlarına uygulamak mantıklı bir sonraki adımdı” dedi. Kim ayrıca “C2X, gücü tek bir merkezi varlıkta değil, kullanıcıların ve inşaatçıların ellerine vererek, tüm topluluğun platformun operasyonlarını yönetmesini ve başarısına tam olarak yatırım yapmasını sağlıyor” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir