Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.838
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.838
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ünlü Şirketler, Bu Metaverse Coin’i Seçiyor: İşte Ortaklık Detayları!

Piyasa değerine göre en büyük metaverse coin projelerinden biri, geçtiğimiz hafta boyunca, sanal podyumlarda giyilebilir ürünler sergileyen, tartışma panelleri düzenleyen ve alışveriş deneyimlerini barındıran dört günlük bir dijital moda etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Ünlü şirketler bu metaverse coin projesini seçiyor

Küresel markaların metaverse ürünlerini sergilemek ve işbirlikleri sağlamak üzere tarih ettiği platform Decentraland (MANA). Dolce & Gabanna, hafta sonu gerçekleşen, “Metaverse Moda Haftası”nda özel olarak tasarladıkları 20 giyilebilir ürünü tanıttı. Öte yandan, İtalyan moda evi Etro, metaverse’deki ilk moda şovları için gerçek dünya koleksiyonunu sergiledi. Liquid Paisley adlı koleksiyon, 20 avatar modelinin giydiği kadın ve erkek hazır giyim görünümlerinden oluşuyor.

Diğer iki İtalyan markası, Hogan ve Giuseppe Zanotti, NFT koleksiyonlarını yayınladı. TOD’S Group’un sahibi olduğu Hogan, lüks NFT’ler ve metaverse aktivasyonları için bir platform olan Exclusible ile işbirliği içinde, markanın ilk spor ayakkabısının “Untraditional” NFT koleksiyonunu çıkardı. Fiziksel ürünlerini Bozon Portalı içinde paraya çevrilebilir NFT’ler olarak satmak için Boson Protokolü’nün metaverse pazarında bir mağaza kurdular.

Bu arada, metaverse hazırlıklarını sürdüren moda evi Republiqe, Decentraland’ın Lüks Moda Bölgesi’nde sanal bir aksesuar mağazası başlatmak için Monnier adlı Paris merkezli bir e-ticaret platformuyla ortaklık kurdu. Amerikan markası COACH, mağazada mevcut bir fiziksel öğeyi NFT giyilebilir hale getiren markalar arasındaydı. Republiqe, COACH’ın “Pillow Tabby Shoulder” el çantasının ilk NFT’sini tasarlamaya yardım etti.

Diğer moda haberleri

Moda NFT’leri, bu yıl metaverse’de giderek daha fazla ana akım tasarımcının NFT koleksiyonlarını piyasaya sürmesiyle açıkça büyük bir trend. Moda tutkunları, Web3 platformlarında ve gerçek dünyada stillerini ifade etmek için NFT’leri giderek daha fazla kullandıklarından, dijital modanın geleceği, ilk hamle avantajına sahip olanlar için büyük olasılıkla olumlu olacak. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, hafta sonu düzenlenen, türünün ilk örneği olan etkinlik gözleri Decentraland’e çevirdi. MANa fiyatı bu süreçte 2.75 dolar bölgesine ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir