Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.914
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.914
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Şirket, Topladığı Parayla Bu Altcoin’den Alacak!

MetaMask, Infura ve Truffle gibi ürünlere sahip Ethereum odaklı ve merkezi olmayan bir protokol yazılımı firması olan ConsenSys, ParaFi Capital tarafından ortaklaşa yönetilen 450 milyon dolarlık D Serisi finansman turunun kapatıldığını duyurdu. Şirket, bu turda toplanan paranın bir kısmını, lider altcoin projesinin ABD doları eşdeğeri hazine varlıklarına oranını eşitlemek için kullanacak.

ConsenSys 450 milyon dolarlık ETH satın alacak

Ethereum geliştiricilerinden ConsenSys, Microsoft da dahil olmak üzere bir dizi yatırımcıdan toplanan 450 milyon doları kadar ETH’ye dönüşmeye hazırlanıyor. ConsenSys, duyuru bir blog gönderinde yaptı:

Turdan elde edilen gelir ETH’ye dönüştürülecek. Bu, Ethereum’un Proof of Stake ile birleşmesinden önce ConsenSys’in ‘ultra sound money’ konumunu daha da geliştiriyor.

Ethereum ağı, bu yaz, her yıl alınan toplam arzın yaklaşık %0,5’i veya günde yaklaşık 1.000 ETH ile tahmini bir oranda deflasyonist olmaya ayarlandı. Bu, Ethereum’u tam PoS mekanizmasına yükseltmek için Salı günü testnet’te gerçekleştirilen birleşmeden (merger) sonra tamamlandı.

Lider altcoin nelere hazırlanıyor?

ConsenSys, Ethereum’un “DeFi protokollerinde ve staking yoluyla devreye alınacağını” ve bu da bir yılda stake için yaklaşık %5 ve ortalamada %2 ila %20 arasında çeşitli miktarlarda getiri elde edeceğini söylüyor. ConsenSys CEO’su Joe Lubin, “bu tur fiat paranın yanı sıra kripto paraları da alıyor ve hemen ETH’ye dönüşüyor” dedi. Lubin uzun zamandır Ethereum destekçisi ve en az 2016’dan beri ekosistemi onun etrafında inşa etmek için kendi parasını harcıyordu.

coinmuhendisi.com olarak analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Ethereum oldukça dalgalı iki ay atlattı. 2016’da kısa ve 2018-19’da buzlu kış ile ConsenSys’in 700 kişilik ekibi ile gelişimini sürdürüyor.

ConsenSys hakkında

ConsenSys, Joseph Lubin tarafından Brooklyn, New York’ta merkezi ve Washington, D.C. ve San Francisco’da ek ABD ofisleri bulunan bir Blockchain yazılım teknolojisi şirketi. Şirketin hedefleri, Blockchain kullanımları ve uygulamaları için birçok farklı proje ve hizmette yer almaktadır. Kuruluşu 2014’den bu yana Blockchain teknolojisinin gelişimde farklı rollerde yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir