Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.326
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.326
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü Şirket, Bu Altcoin’deki Pozisyonlarını Tasfiye Ediyor!

Celsius yönetimi, danışmanlar ve avukatların önerisinin tersine, iflas başvurusunda bulunmaktan kaçınmaya çalışıyor. Şirket, kullanıcıların hesaplarında giden işlemleri geçici olarak devre dışı bırakan “HODL Modu”nu etkinleştirerek destek göstermelerini istedi. Bu arada Celsius, kredi ödemek ve haftalık ödüllere devam etmek için Bancor’un likidite havuzundaki lider altcoin Ethereum (ETH) pozisyonlarını tekrar geri çekti. İşte detaylar…

Celsius, Bancor’daki altcoin pozisyonlarını tasfiye ediyor

PeckShieldAlert 28 Haziran’da şüpheli bir Celsius adresinin 12.880 Ethereum’u çektiğini bildirdi. ETH’nin o sırada 1.190 dolar seviyelerinde el değiştirdiği kaydedildi. Ayrıca bir Bancor likidite havuzundan yaklaşık 7.183 ETH aldığını bildirdi. Celsius, Geçici Kayıp Korumasını devre dışı bıraktıktan sonra Bancor’daki ETH pozisyonlarını geri çekmeye başladı. Geçen Perşembe, şirket likidite havuzundan yaklaşık 2000 ETH çekti ve yaklaşık 1150 ETH aldı.

Ayrıca Celsius, 27 Haziran’a kadar olan kredilerinin bir kısmını ödedi. Bunun dışında şirket, bu ayın başlarında para çekme, takas ve hesaplar arası transferlerini duraklatmasına rağmen, “haftalık ödül” etkinliklerini yeniden başlattı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu arada, danışmanlar şirkete iflas başvurusunda bulunmasını öneriyor. CEO Alex Mashinsky ve diğer yöneticiler ise sınırlı para çekme koşulu ile platformu yeniden canlandırmayı planlıyor. Celsius, bireysel müşterilerinin çoğunun, zahmetli ve zaman alıcı olduğu için firmanın iflasını engellemeye çalışacağını düşünmekte.

Celsius, kullanıcılarından, avukatların ve reklamcıların topluluktan gelen desteğe ve kullanıcılara olan güven düzeyine inanmalarını sağlayacak “HODL Modu”nu etkinleştirmelerini istedi. İşlevin etkinleştirilmesi, halihazırda para çekmesi veya transfer etmesi engellenen kullanıcılar üzerinde hiçbir etkiye sahip olmayacaktır. Ancak şirket para çekme işlemine devam ettikten sonra kullanıcıların hesaplarını kullanmak için 24 saat beklemesi gerekebilir.

Celsius, CEO Alex Mashinsky’nin ABD’den ayrıldığı iddialarını reddetti

Celsius kullanıcılarına ait fonların akıbetinin tam olarak ne olacağı hala belirsiz olsa da, firmanın muhtemelen iflasla karşı karşıya kalmadan önce bir yönetim danışmanlığı firmasından danışmanları işe aldığı bildirildi. Celsius ayrıca, mali sıkıntıların ortasında şirketin yeniden yapılandırılmasına yardımcı olmak için avukat tuttu.

Celsius ayrıca Alex Mashinsky’nin ABD’den kaçtığına dair son haberlerin yanlış olduğunu iddia etti. Kripto para yatırımcısı Mike Alfred, 27 Haziran’da, Mashinsky’nin İsrail’e gitmek üzere ayrıldığı için havaalanı yetkilileri tarafından durdurulduğunu tweetledi. Ancak, Celsius tarafından yapılan bir güncellemede, aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

CEO’muz da dahil olmak üzere tüm Celsius çalışanları likiditeyi ve operasyonları istikrara kavuşturmak için odaklanmış ve sıkı çalışıyorlar. Bu nedenle, Celsius CEO’sunun ABD’den ayrılmaya çalıştığına dair tüm haberler yanlıştır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir