Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.452
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.452
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü Şirket: Bitcoin ve Bu Altcoin’lerden Alıyoruz!

Piyasalar daha değişken hale geldikçe, Bitcoin ve altcoin’ler dikkat çekmeye devam ediyor.  Trinity Digital Assets’in Kurucusu ve CIO’su Haouk Lee’ye göre, bir kripto boğa koşusuna neden olabilecek dört katalizör var. İşte Lee’nin piyasaya yönelik yorumları ve beklentileri…

Lee, 2017’den beri Bitcoin ve ETH yatırımı yapıyor

Lee, kriptoya olan baskınından önce, gelişmekte olan pazarlarda gayrimenkul yatırımı yaptı. 2017 yılından itibaren Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yatırımlarına başladı. Lee, “diğer tüm finansal varlıklardan daha iyi performans gösterdikleri” ve ağ etkileri nedeniyle ilk olarak kripto para birimlerine odaklandıklarından bahsetti. Lee, “Bu pazarda oynamak için dört yönlü bir strateji kullanıyoruz” dedi ve aşağıdakileri ekledi:

[Biz] biriktirdiğimiz BTC ve ETH’yi ‘tutuyoruz’, aktif bir likit açık ticaret defterini koruyoruz, DeFi getiri piyasasını oynuyoruz… ve son olarak, birçok aile ofisine ve kuruma nasıl yapılacağı konusunda ücretsiz danışmanlık yapıyoruz…

Uzmana göre dört faktör, piyasaya yarar sağlayabilir

Kripto gibi riskli varlıklardaki satışlardan endişe duyup duymadığı sorulduğunda Lee, “Bu keşfedilmemiş bir bölge… bir tür durgunluğa girmeyi düşünüyoruz. Ancak kripto alanında bile, uzun vadeli varlıklarınızın yanı sıra, stablecoin’lerin  [güvenli] tarafında olabilirsiniz. Ve bu dalgalı piyasalarda, yapabileceğiniz şeylerden birinin sabit paralarınızdan getiri elde etmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum,” ifadelerini kullandı. Öte yandan sürekli Bitcoin ve ETH alıcısı olmanın da bir strateji olduğuna dikkat çekti.  Lee ayrıca kripto para piyasasına fayda sağlayabilecek dört katalizör görüyor.

Öncelikle Ethereum’daki birleşme sürecinden bahseden Lee’nin ikinci katalizörü, şirketlerin kripto piyasalarına girmesini içeriyor. Ardından, Lee’nin üçüncü katalizörü, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) henüz onaylamadığı Spot Bitcoin ETF’dir. Lee ayrıca BTC’nin likiditesinde nihai bir katalizör olarak potansiyel bir değişiklik görüyor. Yazım sırasında Bitcoin, FED’in faiz artırımına gittiğini açıklamasının ardından yüzde 2’lik bir yükseliş ile 39.602 dolardan işlem görüyor. Toplam kripto para piyasasının değeri 1.8 trilyon dolar seviyelerinden yüzde 3 artarak 1.9 trilyon dolara kadar çıktı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir