Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.204
% 4.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.204
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Sanatçı: SHIB Değil! Bu Meme Coin’i Tutuyorum

Rap camiasında “Ice Cube” olarak bilinen O’Shea Jackson Sr., yakın tarihli bir tweet’inde SHIB yerine Dogecoin (DOGE) topluluğunun bir üyesi olduğunu açıkladı.

Ice Cube, Doge topluluğunun üyesi olduğunu itiraf ediyor

Ice Cube ” O’Shea Jackson Sr.”, MyDoge cüzdanının kurucu üyesi Bill Lee’nin, Dogecoin’i kabul etmeleri halinde Ice Cube tarafından kurulan Big3’ten Aliens’in bazı Fire-Tier sürümlerini satın alacağını belirten bir tweet’ine yanıt verdi. Efsanevi rapçi, Dogecoin’e desteğini ve ödeme olarak kabul etmeye istekli olduğunu gösteren bir tweet ile yanıt verdi.

Daha sonra, Lee’nin BIG3’ün Aliens’inin 25 Fire-Tier versiyonunu Dogecoin’de 600.000 dolara satın aldığını açıkladı. Bu aynı zamanda tüm zamanlar rekorudur. DOGE tarihinde ilk kez tek bir işlem bu büyüklükte bir satış gördü.

The Big3, Ice Cube ve eğlence devi Jeff Kwatinetz tarafından kurulan ve şu anda on iki takımdan oluşan profesyonel bir basketbol ligidir. Lee’ye göre, Big3, bir kişiye lisanslama/IP, ekip oylama/yönetimi ve ticari satış haklarını sağlayan franchising olmayan NFT’ler olarak ekiplerin haklarını satmayı seçti.

Dogecoin ve SHIB, tüm benimsenmelere rağmen düşük performans sergiliyor

Popüler meme coin’lerin benimsenmesi ve kullanılması, kripto piyasası %5 eklese bile fiyatları çok fazla hareket ettiremedi. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, DOGE ve SHIB fiyatları, piyasa gün içinde yükselirken durgun kaldı. Mevcut seviyelerde tüm altcoin piyasasını çevreleyen satışta %2’lik ek düşüş yaşadılar.

Göreceli düşük performans, her iki ekosistemin de temel topluluklarında temel bir büyüme görmesine rağmen geldi. Dogecoin, BIG3 lig basketbol takımı Aliens’in kontrol hissesinin satın alınmasını finanse etmek için kullanıldı ve Shiba Inu geliştiricileri, topluluk üyelerinin Shiba Inu’nun yakın zamanda başlatılan metaverse’inde sanal arazi basmak için SHIB’yi kullanmasına izin vermeye başladı. Yukarıda bahsettiğimi üzere, MyDoge’un kurucusu Bill Lee, Aliens tarafından yalnızca DOGE için teklif edilen ve kendisine takımda kontrol hissesi veren, NFT’ler satın aldı. MyDoge markası, satın almanın bir parçası olarak Aliens takım formalarında, etkinliklerinde ve BIG3 yayınlarında yer alacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir