Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.090
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.090
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü Robot Güncel Portföyünü Paylaştı: Bu 3 Altcoin Var!

Piyasaları doğru tahmin etme geçmişine sahip bir robot, en yeni altcoin portföyünü yayınladı ve sonuçlar şaşırtıcı…

Yatırım robotu 3 altcoin paylaştı

“Real Vision Bot”, haftalık olarak, algoritmik portföy analizleri sağlamak için kripto para birimiyle ilgili anket verilerini toplar ve yorumlar. Ankete dayalı mevcut portföy dağılımında %50,1 ile Bitcoin (BTC) başı çekiyor, lider kriptoyu %35,1 ile Ethereum (ETH), %9,4 ile Terra (LUNA) ve %5,37 ile Cosmos (ATOM) izliyor. Botun oluşturduğu portföyde trader anketinin sonuçlarıyla örtüşüyor. Ankete katılanlarda aynı dört kripto para birimiyle ilgileniyor, BTC %48,4, ETH %34,5, LUNA %10 ve ATOM %6,99. Bot, son günlerde daha fazla kripto para kullanımının, yatırımcıların artan jeopolitik gerilim zamanlarında güvenli bir sığınak aradığını gösterdiğini bir tweet eşliğinde aktarıyor.

Portföy piyasa koşullarına göre şekillenebilir

Botun bu hafta tahsisleri önceki haftadan önemli ölçüde farklı ve bu da güvenli bir liman oyununun olabileceği hipotezini destekliyor. Real Vision Bot, BTC portföyünü 7 Mart’ta %%12 oranında düşürdü. Bu hafta ise Bitcoin’in payını yaklaşık %30 arttırdı. Geçen hafta, ETH’de %13 azalma söz konusu olurken, hafta yaklaşık %15 arttığı görülüyor. Son olarak, botun Terra tahsisi bir hafta önce yaklaşık %3 arttı, ancak şimdi yaklaşık %13 azaldı.

Bitcoin uzun vadeli yatırımcıların elinde geçiyor

Glassnode tarafından sağlanan güncel on-chain istatistikleri, uzun vadeli yatırımcıların 155 günden fazla Bitcoin tuttuktan sonra BTC’lerini satma olasılığı daha düşük olan kuruluşların hızlı bir şekilde Bitcoin biriktirdiğini söylüyor.

Buna ek olarak Glassnode, uzun vadeli yatırımcıların yoğun birikimi nedeniyle Bitcoin enflasyon oranının -%10,9’a düştüğünü söylüyor. Tarihsel olarak, analitik firmasına göre, %-14 ile %-15 arasında etkili bir enflasyon oranı, BTC için ayı piyasası diplerini işaret etti. Glassnode güncel verileri geçmiş ayı döngüleri ile kıyaslıyor:

Geçmiş döngülerde ayı piyasasının en düşük seviyelerine işaret eden tarihi düşüklere yaklaşıyor ve uzun vadeli bir başka yapıcı ton.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir