Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.158
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.158
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Profesör, Yükselecek Altcoin’leri Duyurdu: İşte Dev Liste!

Popüler yatırımcı ve profesör Adam Cochran, 2022’de daha iyi performans gösterecek altcoin projelerinin bir listesini ortaya koyuyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Adam Cochran, bu altcoin projelerinin yükseleceğini düşünüyor

Adam Cochran, 2022 için daha iyi performans göstereceğini ve güçlü olmaya devam edeceğini düşündüğü coin’lerin listesini Twitter üzerinden paylaştı. Bunların satın aldığı, stake ettiği, kilitlediği, unuttuğu coin’ler olduğuna dikkat çekti. Analistin en üst sıradaki coin’leri arasında Ethereum (ETH) Yearn Finance (YFI), CVX ve Keep Network (KEEP) olmak üzere dört varlık yer alıyor. Ethereum’un bariz bir seçim olduğunu söylüyor ve ETH 2.0’ın devasa ekonomik döngüleri yönlendirdiğini söylüyor. YFI’a gelince, büyümelerinin, dış gelirlerinin, token modelini değiştirmesinin, yaklaşan geri alımların ve kullanım durumunun; coin’de yükselişi tetikleyeceğini düşünüyor. Curve’ü (CVX) DeFi’ın “kral yapıcısı” olarak nitelendiriyor.

Bir sonraki kategoride, güçlü performans gösterecekler yer alıyor. Cochran’a göre, bu varlıkların 2022’de emsal gruplarından güçlü bir şekilde daha iyi performans gösterebilir. Bu kategoride Felixo (FLX), Curve Dao (CRV), Alchemix (ALCX), Balancer (BAL), 0x (ZRX), Frax Share (FXS), Ribbon Finance (RBN) yer alıyor. İyi performans gösterecek üçüncü kategoride Fantom (FTM), Avalanche (AVAX) gibi coin’ler yer alıyor. Değer odaklı ve çok-yıllık bazda daha iyi performans gösteren dördüncü kategoride Maker (MKR), Helium (HNT), Compound (COMP) gibi coin’ler yer alıyor.

Riskli ve kazanan olup olmadığı belli olmayan, ancak açıkça potansiyeli olan coin’ler arasında API3, Hundred Finance gibi projeler yer alırken düşüş yaşayabilecek yüksek riskli altıncı grupta Pickle Finance gibi projeler bulunuyor. Son olarak, farming olasılığı olan projeler olarak CowSwap gibi projelere işaret ediyor. Yazının sonuna geldiğimizde, bunların yalnızca Adam Cochran’ın tahmini olduğunu ve her yatırımcının kendi araştırmasını yapması gerektiğini belirtmek isteriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir