Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.922
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.922
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Platform Bu DeFi Altcoin’ini Seçti: Ortaklık Kuruldu!

DeFi odaklı altcoin Algorand (ALGO), NFT pazarını yeniden başlatmayı planlayan ünlü müzik ve dosya paylaşım platformu LimeWire ile ortaklık kurdu. Algorand, enerji açısından verimli NFT pazarları ve ilk karbon negatif Blockchain olarak Web 3 ekonomisi için tercih edilen ağ haline geldi. LimeWire, bu yılın sonlarında, dijital ürünlerini Algorand’da yayınlamanın yanı sıra benzersiz topluluk erişimi, oylama mekanizmaları ve yatırımcıları için bir ödül sistemi sağlayacak bir token piyasaya sürmek istiyor.

LimeWire, bir DeFi altcoin projesi ile anlaştı

LimeWire, sanat, eğlence, müzik ve dosya paylaşımı için P2P dosya yazılımıdır. Mevcut NFT endüstrisinin başına bela olan teknolojik engeller olmadan NFT eserler üretmek, satın almak ve ticaretini yapmak için sanatçıların ve hayranların tek durak noktası olmak üzere piyasa geri dönüyor. Şirket, müzik sektörünün önde gelen müzisyenleriyle olan ilişkileri sayesinde halka dijital hazineleri tanıtmayı ve ilk yıl içinde bir milyon müşteri kazanmayı umuyor. Bunun için Algorand teknolojisinin kullanacağı geçtiğimiz saatlerde aşağıdaki Twitter paylaşımı ile duyuruldu.

Tweet’e, Algorand hakkında şu açıklamalara yer veriliyor:

  • Algorand 2021’den beri karbon negatif
  • Ölçeklenebilir, hızlı ve güvenli
  • Bu da onu NFT’ler için mükemmel kılıyor
  • Sonuç olarak, ücretsiz NFT basımı (mint) sunabileceğiz

LimeWire ve NFT pazarı hakkında

LimeWire, basit bir kayıt işlemi, sorunsuz KYC ve dolar cinsinden fiyatlandırılan ürünlerle, NFT’ye yeni başlayanlar için mümkün olduğunca basit bir katılım ve kullanım kolaylığı sağlayacak. Bir kripto cüzdanına ihtiyaç duymadan ve ödeme sağlayıcısı Wyre ile olan güçlü ilişki sayesinde müşteriler doğrudan kredi kartı, banka havalesi ve diğer fiat ağ geçitleri aracığıyla koleksiyon satın alabilecek. NFT pazar yeri, son teknoloji kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak ve ayrıca tipik müşteri için daha doğal ve tanıdık bir tasarımla oluşturuldu.

Algorand CEO’su Steven Kokinos, ortaklık hakkında şu ifadelere yer verdi:

LimeWire’ın Algorand üzerinde piyasaya sürüldüğünü görmekten heyecan duyuyoruz ve müzik koleksiyonları pazarını fırtına ile almaları için büyük bir potansiyel görüyoruz. NFT’lere olan ilgi artacak ve desteklemek için sabırsızlanıyoruz. LimeWire gibi küresel bir marka, pazarın ana akıma açılmasına yardımcı olmak için alana giriyor.

Coinmühendisi.com olarak hazırladığımız, Algorand (ALGO) rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir