Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.564
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.564
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü Müzisyen Timbaland, Bored Ape NFT Sahipleri için Prodüksiyon Şirketi Kurdu

Müzisyen ve yapımcı Timbaland, NFT hamlelerine devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Timbaland, Bored Ape Yacht Club NFT avatarları etrafında müzik ve animasyon yaratacak olan Ape-In Productions’ı piyasaya sürdü. Şirket, ilk NFT koleksiyonunun yanı sıra önümüzdeki hafta TheZoo adlı sanal bir hip-hop grubundan ilk single’ını yayınlayacak.

Hamle, Universal Music Group’un Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir grup karaktere dayanan sanal bir metaverse grubu oluşturma planlarını açıkladıktan bir gün sonra geldi. Ape-In, bir dizi Bored Ape Yacht Club NFT sahibi ve diğer işbirlikçilerle birlikte çalışacak.

Şirketin ilk girişimi ise Timbaland’ın yapımcılığını üstlendiği ilk şarkısı “ApeSh!t” ile birlikte 17 Kasım’da NFT koleksiyonuyla birlikte piyasaya sürülecek olan TheZoo adlı bir hip-hop grubu. Timbaland, Variety’ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 “Metaverse’de yaratıcı kontrolü ve uzun vadeli mülkiyeti sanatçıların ellerine geri veren yeni bir eğlence platformu oluşturduk, bu bizim için inanılmaz derecede önemli bir kavram.”

Girişim, sahipler için özel erişim ve birinci sınıf deneyimler sağlamak için NFT koleksiyonlarından daha fazla yararlanmayı amaçlıyor. Prodüksiyon stüdyosu BRON Digital ise Ape-In için bir animasyon dizisi ve sanal konserler oluşturacak.

Ethereum tabanlı Bored Ape Yacht Club, piyasadaki en popüler NFT avatar koleksiyonlarından biridir ve Nisan ayının sonundan bu yana piyasaya sürülen üç koleksiyonu arasında bugüne kadar toplam 1 milyar dolardan fazla işlem hacmi yarattı. Timbaland, Jimmy Fallon, NBA oyuncusu Stephen Curry ve milyarder yatırımcı Mark Cuban gibi birçok ünlü isim Bored Ape koleksiyonu NFT’sine sahip bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir