Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.237
% 3.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.237
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Milyoner: Bu Altcoin Yatırım Yapmaya Değer!

Shark Tank’ın sunucularından Mr. Wonderful olarak da tanınan Kevin O’Leary, verdiği bir röportajda kriptonun Microsoft, Google ve Amazon gibi teknoloji devlerinin hisselerine ne kadar benzediğini belirterek, teknoloji şirketlerini seven risk sermayedarlarının benzer kriterlere göre Bitcoin (BTC) ve lider altcoin Ethereum’a (ETH) kolayca yatırım yapabileceğini paylaştı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Mr. Wonderful’un altcoin yatırım tercihi hangisi?

Kevin O’Leary, teknik hisse senetlerinin tarihsel olarak dalgalı olduğunu ve birçoğunun, kazançlarına göre değil, büyüme ölçütlerine göre işlem gördüğünü söylüyor. Teknoloji sektörü büyümeye devam edecek, diye ısrar ediyor. Çünkü bu ağır topların iş modelleri değişmemesine rağmen hiçbirimiz Zoom, Microsoft veya Google’ı daha az kullanmayacağız.

Mr. Wonderful, Amazon hissesine atıfta bulunarak, sahip olduğu 17 yıl boyunca her yıl %40-50’ye varan düzeltmeler gösterdiğini belirtiyor. Bu nedenle, buradaki kaçınılmaz piyasa volatilitesini, yatırımını dağıtmak ve temel olarak düşüşü satın almak için bir fırsat olarak kullanıyor.

Yeni yılda en iyi yatırım fırsatı olarak neyi gördüğüne ilişkin bir soruyu Kevin O’Leary, son 24 ayda tokenler ve NFT’ler dahil olmak üzere kripto ve Blockchain sektörünü yakından izlediğini söylüyor. Ünlü milyonere göre, yatırımcılar temelde yazılıma yatırım yaptıkları için yukarıda bahsedilen şirketlere para yatırıyorlar. Mr. Wonderful, şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin, Ethereum, Polygon ve bir bütün olarak Blockchain de yazılım türleridir. Özellikle lider altcoin Ethereum, küresel olarak kullanılan ödeme sistemlerinde hizmet sağlayan bir yazılım türü. Bu, benim yatırım tercihim.

Kevin O’Leary, yatırım yapılacak kripto paraları ve altcoin projelerini seçme konusunda, hisse senetleri için kullandığı kuralın aynısını uyguluyor: Bir pozisyonda portföyün en fazla %5’i ve bir sektörde en fazla %20. Bununla birlikte, O’Leary şimdiye kadar standart %20’sinin dışında kriptoya %10,7’nin biraz üzerinde yatırım yaptı ve kriptoda çok fazla pozisyonu var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir