Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.988
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.988
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü Milyoner Açıkladı: Bu 4 Altcoin’den Satın Aldım! Çünkü…

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, Trader TV ile yaptığı röportajda Bitcoin ve altcoin portföyüne ışık tuttu. Ayrıca, Ethereum’un şu anda en büyük yatırımı olduğunu açıkladı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

O’Leary, altcoin portföyünün detaylarını aktardı

Trader TV ile yaptığı röportajda O’Leary, her ikisi de önde gelen akıllı sözleşme platformları olan Ethereum ve Solana’ya yatırım yaptığını açıkladı. Ayrıca, Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve önde gelen bir eşler arası ödeme ağı olan Hedera Hashgraph (HBAR) için önemli bir yatırımı var. Röportajda şunları söyledi:

Bence Bitcoin bir yazılım. Bence Ethereum bir yazılımdır. HBAR’ın bir yazılım olduğunu düşünüyorum. Polygon bir yazılımdır. Hepsine yatırım yapıyorum.

O’Leary, şu anda en büyük yatırımının Ethereum’da olduğunu da ortaya koydu. Bununla birlikte, önemli miktarda Solana’ya (SOL) sahip olduğunu da belirtti ve Polygon ekibiyle yaptığı bir toplantının kendisini tamamen etkilediğini açıkladı. Polygon ekibiyle Dubai’de tanıştığını, gas ücretlerini ve maliyeti düşürmeye yönelik oluşturulan teknolojilerinden etkilendiğini belirtti. Bu nedenle yatırım yaptığını açıkladı.

O’Leary, kripto pazarındaki tahsisini önemli ölçüde artırdığını belirterek 2022 için planlarını da açıkladı. Şu anda her gün yeni projelere ve anlaşmalara bakmak için önemli miktarda zaman harcadığını söyledi.  Ayrıca, geçen yılın ilk çeyreğinde kripto alanındaki maruziyetinin yaklaşık %3 olduğunu, ancak şu anda FTX ve Circle ile yaptığı çalışmanın bir sonucu olarak maruziyetinin %10’un üzerinde olduğunu belirtti. O’Leary, 2022’deki kripto alanı tahminine gelince, düzenleyici çıkmazın 2022’ye kadar devam edeceğine ve ABD pazarında olağanüstü bir şey olmayacağına inandığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir