Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.014
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.014
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Milyarderden Yatırımcılara Bitcoin (BTC) Tavsiyesi

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego, yatırımcıların paralarını Bitcoin’e (BTC) yatırmasını tavsiye etti. Meksika’nın en zengin üçüncü insanı olan Salinas, Fed’in kontrolsüz bir biçimde dolar basması sebebiyle Bitcoin satın alınması gerektiğini söyledi.

Milyarder, Bitcoin Satın Alınmalı Diyor

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pliego, Fed’in dolar basma politikasını eleştirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Pliego, Fed’in varlıklarının haftalık toplam değerini gösteren bir veri yayınlamıştı. Güncellenen grafiğe göre Fed’in 8,67 trilyon dolarlık varlığı tuttuğu anlaşıldı.

Bliego, yatırımcılara güvende olmaları için paralarını Bitcoin’e yatırmalarını öneriyor. Pliego’nun servetinin %10’unu da Bitcoin olarak tuttuğunu hatırlatmakta fayda var.

“Bunu incelemek için epey zaman harcadım ve Bitcoin’in her yatırımcının portföyünün bir parçası olması gereken bir varlık olduğunu düşünüyorum.

Küresel düzeyde muazzam bir likidite ile işlem gören ve uluslararası bir değere sahip bir varlık. Bu da herhangi bir portföyün parçası olması için yeterli bir sebep”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir