Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.302
% 4.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.302
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Milyarder, Bu Web3 Coin’i ile Ortak Oldu: Fiyatı Fırladı!

Milyarder yatırımcı Mark Cuban’ın tarafından kurucu ortağı olduğu “katılımcı eğlence platformu” Fireside, yakın zamanda 100 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlatan Ethereum tabanlı Blockchain ağı SKALE ile yeni nesil yaratıcıların Web3’e geçişine yardımcı olmak için ortaklık kurdu. Bu gelişmenin ardından web3 coin projesi SKL yüzde 30 yükseldi. İşte detaylar…

Mark Cuban’ın platformu ile web3 coin ortaklığı kuruldu

Fireside, Mark Cuban ve Falon Fatemi tarafından kurulmuş bir “katılımcı eğlence platformu”dur. Uygulama, 100 milyon dolarlık yaratıcı fon üzerinde Ethereum tabanlı Blockchain ağı SKALE ile ortaklık kuruyor. İçerik oluşturucular, NFT sahiplerinin programa ve perde arkasına katılabileceği gösteriler üretebiliyor. Şirkete göre, fondan sağlanan hibeler, “hibenin amaçlarına ve yapısına göre tek bir para biriminde veya karma para biriminde hem likit hem de kilitli şekillerde” sağlanacak. Hibelere SKALE tokenları, Ethereum, USDC, Bitcoin ve fiat para (yani ABD doları veya euro) dahil ancak bunlarla sınırlı değildir.

Fireside, Jay Leno, Melissa Rivers ve Craig Kilborn dahil olmak üzere 2.000 içerik oluşturucu havuzunda zaten birçok yüksek profilli isme sahip. “Entourage” yaratıcısı Doug Ellin’in yapım şirketi Angry Lunch ile birlikte çalışarak Charlie Sheen, Kevin Connolly ve Kevin Dillon’ın oynadığı “Ramble On” dizisini yarattı. Şirketler, içerik oluşturucuların “bir ağ kurmalarına ve ardından hayranlarının yalnızca içerik oluşturma sürecinin bir parçası olmalarına” değil, sahne arkasında olmalarına ve içeriğe erken erişim elde etmelerine ve nihayetinde gelişmeye yardımcı olmanın bir parçası olmalarına yardımcı olabileceklerini söyledi.

SKL fiyatı yüzde 30 sıçradı

Bu gelişmenin ardından, Skale ağının SKL tokenı yüzde 30’un üzerinde artış yaşadı. Kripto para birimi, 0.06078 dolardan 0.0921 dolara kadar yükseldi. Yazım sırasında, yüzde 23’lük bir yükseliş ile 0.0894 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere SKALE, Ethereum’a ölçeklenebilirlik getirmek için tasarlanmış elastik bir ağ olarak tanımlanıyor. Özellikle işlem ücretleri ve hız konusuna odaklanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir