Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.281
% 3.52
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.281
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Milyarder: Bu Gelişmeyi Bekleyin! Bitcoin Artacak

Popüler milyarder yatırımcı ve Galaxy Digital Holdings CEO’su Mike Novogratz, en iyi kripto para Bitcoin (BTC) için bir başka olumlu tahminde bulundu. Novogratz, Bitcoin’de yaşanacak bir gelişmenin ardından fiyat artışı olacağını belirtiyor.

Novogratz’a göre BTC için en önemli etkenlerden biri FED

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz’a göre, Amerika Birleşik Devletleri apeks bankası Fed “duraklama yaptığında” Bitcoin fiyatı muazzam bir şekilde artacak. Novogratz, Fed’in enflasyon oranlarını düşürme teklifinde faiz oranlarını 50 puana kadar artıracağına inandığını söyledi. Bu olursa, ünlü CEO, ABD ekonomisinin yavaşlayacağını ve bunun da merkez bankasının biraz geri adım atmasına neden olabileceğini ifade ediyor. Novogratz bu konuda şu yorumları yapıyor:

Uyurken ABD ekonomisinin görevlilerinin bunu mahvetmemesi için dua ediyorum, doların güçlü olması ve sonsuza gitmemesi için dua ediyorum. Çünkü Bitcoin sonsuza gitmesi, Batı dünyasının geri kalanının gerçekten parçalandığı anlamına geliyor.

Kripto para milyarderi, Batı’daki durumlar istikrarlı olduğu sürece Bitcoin’in Kasım 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.044 doları geçebileceği konusunda iyimser olduğunu vurguluyor. Novogratz, son zamanlarda Bitcoin’in geleneksel finansal enstrüman Nasdaq 100 ile işlem gördüğünü açıkladı.

Galaxy Digital CEO, Bitcoin hakkında iyimser

Ünlü şirketin CEO’su önde gelen kripto para biriminin Nasdaq ile olan birliktelikten vazgeçme sürecinde olabileceğini de sözlerine ekliyor. Birçok kişi Bitcoin’in günlük eşyaların satın alınmasında kullanılacağı günü sabırsızlıkla beklerken, Novogratz kripto para biriminin servetinin bir kısmını alıp “orada depolayacağı” bir değer deposu olacağına inandığını ifade ediyor.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bu yılın başından bu yana bazı iniş ve çıkışlar yaşadı. Bitcoin’in istikrarsız fiyat hareketine rağmen, Novogratz her zaman kripto para biriminin arkasında durdu. Bu yılın başlarında, Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff’e karşı 1 milyon dolarlık bir bahis yapan Novogratz, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 35.000 doların üzerinde işlem göreceğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir