Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.854
% 3.08
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.854
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ünlü Milyarder: Bu 4 Altcoin Yatırımlık! Alıyorum…

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, piyasa değeri ile ilk sırada yer alan Bitcoin (BTC)’in yerini hiçbir kripto paranın alacağına inanmıyor. Ancak, çeşitli altcoin projelerinde potansiyel gördüğünü söyleyerek bunları açıklıyor. İşte detaylar…

Kevin O’Leary: Bitcoin’in geçileceğini sanmıyorum

Stansberry Research ile yaptığı yeni röportaja göre O’Leary, kripto paralar konusunda uzun vadede yükseliş eğiliminde. Milyarder, bunun arkasındaki sebebi, madenciliği yapılacak gittikçe daha az BTC olması ve kıt bir hale gelmesine bağlıyor. O’Leary’nin tam ifadeleri ise şu şekilde:

Büyükbaba kripto paranın (BTC) asla geçileceğini sanmıyorum. Bence madencilik daha da zorlaşmaya devam edecek ve daha da kıtlaşacak. Benim için emlak gibidir. Bana göre BTC, AAA ofis gayrimenkulü. Coin’lerimi sonsuza kadar tutuyorum. Benim varsayımım, yenilmezse en azından zaman içindeki endeks performansıyla eşleşeceği yönünde.

O’Leary, Bitcoin’in diğer varlık sınıflarına kıyasla hala nispeten önemsiz olduğunu, ancak yeni düzenlemeler yürürlüğe girdikçe bunun değişebileceğini söylüyor. Bitcoin’e yatırım yapmış olan bireysel yatırımcılar “harika” olsa da bunların aslında hiçbir şey olmadığını belirtiyor. “Aslında, Bitcoin bir trilyon dolardan daha az, bu da varlıklar bağlamında hiçbir şey değil. Bu nasıl değişecek? Değişimin tek yolu düzenleme almamızdır,” ifadelerini kullanıyor. Yani kurumların BTC ve altcoin satın almalarına izin verilmesi için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ve düzenleyicilerin yönetmesine ihtiyaç olduğunu belirtiyor.

Milyarder, özellikle layer-2 altcoin projelerine dikkat çekti

Bitcoin’i en iyi kripto varlığı olarak görmesine rağmen milyarder, Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ethereum rakipleri olan Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC) ve Helium’da (HNT) yatırım potansiyeli gördüğünü söylüyor.  Milyarder isim, bu altcoin’lere yönelik aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Blockchain üzerindeki işlemlerin hızını yüz kat artıracak Solana gibi üretkenlik araçlarının çok fazla potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Satın almak istiyorum. Avalanche’ta yaşananları seviyorum. Helium projesinde yapılanları da seviyorum, hatta yatırımım da var. Bu farklı özelliklerin çoğunu seviyorum. Ethereum’daki gas ücretlerini azaltmak için işlemleri bir araya getiren bir diğer ağ olan Polygon da var. Bunların hepsi iyi fikirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir