Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.986
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.986
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü Milyarder, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) Yatırım Yaptığını Açıkladı

Ünlü milyarder ve eski kripto şüphecisi Ray Dalio, enflasyon sebebiyle nakit paranın değeri düşmeye devam ederken Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) yatırım yaptığını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yahoo Finance’e konuşan Dalio, nakit paranın değer kaybı sebebiyle alternatif olarak Bitcoin ve Ethereum’a sahip olduğunu ifade etti.

Portföyü ile ilgili soruya yanıt veren Dalio şunları söyledi:

“Elimdeki kesin Bitcoin miktarını söylemeyeceğim. Ancak elim de biraz da Ethereum var. Nakit paranın değerini reel olarak kaybettiği bir ortamda alternatif para olarak görüyorum.

Son 10-11 yıldır bu programlanmanın hala hayatta olması, saldırıya uğramaması ve benimsenme oranı oldukça etkileyici”

Dalio, birçok yatırımcının portföyünün bir parçası olmasına rağmen, enflasyonun nakit paraları çoğu kişinin beklediğinden daha fazla tüketebileceğini vurguluyor:

“Çoğu kişinin en güvenli yatırım aracı olarak gördüğü nakit para bence en kötü yatırımdır.

Yatırımcılara söylebileceğim şey ne kadar dolarının veya varlığınız olduğu hakkında hiçbir şeyi nominal olarak algılamayın. Enflasyona göre değerlendirin. Bu yıl olduğu gibi enflasyona karşı %4 veya %5 kaybedeceksiniz. Bu yüzden buna dikkat edin çünkü bunun en kötü yatırım olacağına inanıyorum”

Dalio, kriptoların bir portföy çeşitlendirme yöntemi olduğunu ve enflasyona karşı koruma işlevi görebileceğini söylüyor.

“Önemli olan portföyü iyi çeşitlendirmek. Bakiyedeki sürprizleri bildiğimiz için ve varlıkların performansına baktığımızda nakitten önemli ölçüde daha iyi performans göstereceğini biliyoruz”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir