Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.972
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.972
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ünlü Milyarder, 30’dan Fazla Altcoin’e Yatırım Yaptı: İşte O Coinler!

Ünlü milyarder Kevin O’Leary, yatırım yaptığı altcoin projelerini ve net bir politikadan önce yatırımcıların sektörde nasıl hareket etmesi gerektiğini paylaşıyor. Ayrıca, bir yatırımcının bakış açısından merkezi ve merkezi olmayan platformlar arasındaki farkı da ortadan kaldırıyor.

Hem merkezi hem merkezi olmayan projelere yatırım yapıyor

Kevin O’Leary kariyerini başlangıç ​​aşamasındaki girişimlere yatırım yapmak üzerine kurdu. Şimdi, kripto projeleri hem merkezi hem de merkezi olmayan platformlarda ortaya çıkıyor ve her ikisine de yatırım yapıyor. En çok ‘Shark Tank’a ev sahipliği yapmasıyla tanınan girişimci, kısa süre önce her iki tür platformun faydaları ve kripto yatırımına yönelik geniş yaklaşımı hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Coinmühendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Kevin O’Leary, daha önce Facebook olan Meta gibi merkezileştirilmiş şirketlerin, metaverse tabanındaki reklam verenlerin parasına erişme konusunda üstünlüğe sahip olacağını, çünkü şirketlerin markalarını sergilemeleri için daha güvenli alanlar sağlayabileceklerini söyledi.

Ayrıca merkezi platformların avantajlarını Ukrayna’da devam eden savaşla ve özellikle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e nasıl baskı uygulayabilecekleriyle ilişkilendiriyor. Örneğin, İsviçre’nin büyük finans kurumlarından gelen diğer kısıtlamaların yanı sıra zengin Rus vatandaşlarının finansal varlıklarını dondurmak için olağandışı hareketinin Rusya’yı ‘korkunç’ bir durgunluğa iteceğini belirtiyor

Ünlü milyarderin portföyündeki altcoin projeleri

Ünlü milyarder, merkezi olmayan projeler veya tek bir şirket tarafından değil, birçok farklı kişi tarafından desteklenen Balockchain’e dayalı projeler hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor. Hayatta kalan platformların, herhangi bir fiyat spekülasyonunun ötesinde yaptıklarının merkezinde ekonomik faydaları olan platformlar olacağını vurguluyor.

Hiçbirinde %5’ten fazla olmayan 30’dan fazla farklı kripto paraya yatırım yaptığını söylüyor. Bu portföyde, varlıkları arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Hedera (HBAR), Avalance (AVAX) ve Helium (HNT)’nin bulunduğunu ifade ediyor. Yatırımcılara hisse senetlerinde olduğu gibi çeşitlendirilmiş bir yaklaşıma sahip olmalarını tavsiye ediyor.

Kevin O’Leary, önümüzdeki on yıl içinde kripto ve Blockchain’in S&P 500’ün 12. sektörü olacağını tahmin ediyor. “Kripto için bir barikat, politika konusunda net bir kılavuzdur ve kurumsal yatırımcıların sektöre yığılmasını engelliyor,” diyor. Ancak Wyoming Senatörü Cynthia Lummis’in geniş kripto düzenlemesi için iki taraflı destek olduğunu kaydediyor. 165 sayfadan fazla olan tasarının gizli bir kopyasına sahip olduğunu söylüyor ve tasarının, yeni bir kripto düzenleyici kurum için bir teklif içerdiğini belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir