Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.731
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.731
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü Kâhin Korkuttu: Bitcoin ve Cardano Bu Seviyelere Düşebilir!

Popüler bir Twitter analisti, lider kripto Bitcoin (BTC)’de düşüş uyarısı verdi ve bir Ethereum rakibinin %50’den fazla çakılabileceğini söyleyerek korkuttu. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan fiyat tahminlerini inceleyelim.

Capo, Bitcoin boğalarını bir tuzağa karşı uyarıyor

Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti, Bitcoin (BTC) ve bir Ethereum (ETH) rakibinin, piyasalardaki son yatay hareketler arasında önemli aşağı yönlü risklerle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Capo olarak bilinen ünlü altcoin analisti, Bitcoin’den başlayarak 248.600’den fazla Twitter takipçisine Bitcoin’in kısa ömürlü olabilecek zayıf sıçramalar yaşadığını söylüyor:

Boğalar dün 40.000 doları bile kırmayan başka bir sahte pump ile coşkulu hale geldi. Pump’lar giderek zayıflıyor ve bu konsolidasyon sona eriyor.

Capo’ya göre Bitcoin (BTC), aşağı yönlü baskıya neden olması muhtemel boğa tuzakları olarak bilinen yanlış sinyaller gönderiyor:

Tek gördüğüm boğa tuzakları. Bu muhtemelen 40.000 doların üzerindeki sonuncusu.

Bitcoin, yazım sırasında 41 bin dolar civarında işlem görüyor. Bu haftanın başlarında Capo, Bitcoin için belirlediği hedefin 23.000 doları bulmasının, düzeltmenin “uzatılmasını” beklediği için “şimdi daha olası” olduğunu söyledi.

Capo, ADA fiyatının %50’den fazla düşeceğini öngördü

Sıradaki Cardano (ADA). Capo, Ethereum rakibinin yerel kripto para birimi ADA’nın “beklenenden daha fazla zayıflık” gösterdiğini söylüyor. Sonuç olarak, kripto analisti, ADA için destek seviyesini mevcut fiyattan yaklaşık %50 daha düşük bir seviye olan 0,40 doların altına indirdiğini belirtiyor:

Bir sonraki destek 0,45-0,50 dolardan 0,38-0,40 dolara düştü çünkü beklenenden daha fazla zayıflık gösteriyor.

Cardano, yazım sırasında 0,85 dolar bölgesinden işlem görüyor. Geçen ay ADA 1 doların altına düştükten sonra Capo, dokuzuncu en büyük kripto para biriminin yukarı doğru hareket etmeden önce 0,50 doların altına düşeceğini tahmin etmişti.

Charles Hoskinson Haziran ayına işaret ediyor

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere Cardano ağı yoğun bir dönemden geçiyor. Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ikinci dalgayı tetikleyebilecek Vasil hard fork için Haziran ayına işaret etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir