Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.406
% 3.64
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.406
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ünlü İstatistikçi: Bu Kripto Para, Mükemmel Bir Enayi Oyunu!

“Black Swan” yazarı lider kripto para Bitcoin için “mükemmel bir enayi oyunu” ifadelerini kullanarak herkesi şaşırttı. Tanınmış istatistikçi Nassim Nicholas Taleb, bir numaralı kripto paranın son zamanlardaki düşük performansından memnun bir şekilde Bitcoin (BTC)’i bir kez daha yerden yere vurdu. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

Lider kripto paraBitcoin için sert eleştiriler

“Black Swan” adlı eserin yazarı Nassim Nicholas Taleb, bir numaralı kripto paranın hiçbir şeye karşı koruma sağlayamayacağını iddia ederek Bitcoin (BTC)’e bir kez daha sert bir şekilde saldırdı. Düşük faizli dönemlerde bunu “mükemmel bir enayi oyunu” olarak nitelendirdi. Bir zamanlar orijinal kripto para birimine hayran olan Taleb, geçen Şubat ayında tam bir U dönüşü yaptı ve önde gelen kripto parayı başarısız ilan etti. 12 Şubat’ta ünlü matematikçi, Bitcoin’ini satmaya başladığını açıkladı, amiral gemisi kripto para biriminin oynaklığını eleştirdi. Buna ek olarak “Bitcoin Standardı” yazarı Saifedean Ammous ile beraber, BTC’nin yaşanan düşüşün ardından geçerli bir ödeme aracı olamayacağını iddia etti.

Birkaç popüler finans kitabının yazarı, Bitcoin meraklısı Dan Held’in diğer şeylerin yanı sıra “tek hücreli” bir beyne sahip olduğu konusunda alaycı bir şekilde şaka yaparak ünlü kripto varlık hayranı olan kişiliklerle çatıştı. Taleb, kırıcı yorumlarıyla kripto paranın topluluğunu kızdırdıktan sonra Bitcoin konusundaki tutumunu yumuşatmadı. Geçen Haziran ayında, en büyük kripto para birimi için düşüş durumunu sunduğu “Bitcoin, Currencies ve Bubbles” adlı bir makale yayınladı. Eski opsiyon traderı, kripto kralını geçmişte herhangi bir hükümet tarafından kontrol edilmediği için övmesine rağmen, bu görüşlerini revize ett. Temmuz ayında, dünyanın en büyük kripto para biriminin “embesiller için bir mıknatıs” olduğunu tweetledi.

Aralık ayında, Bitcoin’in düşük faiz oranlarının “hantal” ve “eski” bir ürünü olduğunu ve yüksek enflasyon nedeniyle çökeceğini tahmin ettiğini söyledi. Geçen ay Taleb, Bitcoin’i bulaşıcı bir hastalık olarak tanımlamıştı. Bununla birlikte, ünlü istatistikçi, Bitcoin’i kısaltmanın “mantıksız” olacağına inandığı için Bitcoin konusunda düşüşe açık değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir