Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.834
% 2.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü İsim: Ripple İçin Beklenen Karar Bu Tarihte!

22 Aralık 2020’de SEC, XRP’nin SEC’e kaydettirmeden menkul kıymet olarak 1,3 milyar dolarlık işlem yaptıkları yönünde Ripple Labs ve iki yöneticisine dava açtı. Ripple ve diğer taraflar o zamandan beri SEC’in değerlendirmesinde taraflı olduğu iddialarıyla karşı çıkıyor. 2022’ye uzanan dava sürecinin nihai karara bağlanmasına yönelik her iki tarafında baskısı sürüyor. Kripto camiasında tanınan bir isme göre beklenen karar çok yakında çıkabilir. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Ripple için beklenen karar bu ay sonu açıklanacak

Cryptolaw kurucusu John Deaton’a göre, Ripple’ın SEC ile azılı dava süreci Mart ayında son bulabilir. Yakın tarihli bir Twitter paylaşımında Deaton, piyasanın yakından takip ettiği hukuki sürece dair şunlar söyledi:

Yılda iki kez, federal mahkemeler Kongre’ye altı ay veya daha uzun süredir devam eden önergelerin bir listesini gönderiyor. Bir sonraki liste 31 Mart’a kadar. 6 aylık listeye eklenmeleri bildirilmelidir.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse mahkemenin bir karar vereceğini iddia etti. SEC’in Ripple’ın adil bildirim argümanını geçersiz kılma yönündeki mevcut hareketi henüz mahkeme tarafından kararlaştırılmadı. Bireysel sanıkların davayı reddetme talepleri henüz Yargıç Analisa Torres (Brad Garlinghouse ve Ripple kurucu ortağı Chris Larsen) tarafından karara bağlanmadı. Ripple ve XRP topluluğu, John Deaton’ın davadaki “en büyük karar” olarak nitelendirdiği, SEC’in yeniden değerlendirme hamlesine ilişkin Yargıç Sarah Netburn’ün kararını bekliyor.

Davanın bir sonraki bölümünün gelişmesini beklerken, Ripple ve XRP topluluğu gelişmeleri yakından takip ediyor.

XRP fiyatı dava sürecini bekliyor

CoinMarketCap verilerine göre, XRP genel kripto piyasası toparlanmasına paralel neredeyse %4 artışla 0,795 dolara ulaştı. XRP, şu anda Terra’nın ve Cardano’nun önünde, piyasa değeri açısından altıncı en değerli kripto para birimi. XRP topluluğu, bir yıldan uzun süredir devam eden Ripple-SEC anlaşmazlığı konusunda iyimser görünüyor. Fox gazetecisi Eleanor Terrett’e göre, SEC, ajansın davayı kazanma kapasitesine olan güvenini kaybediyor gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir