Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.861
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.861
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ünlü İsim, Bu Altcoin ile Saatler İçinde Milyonlar Kaybetti!

Kripto para piyasaları düşüş trendini sürdürüyor. Kripto para yatırımcıları ise devasa kayıplar yaşamaya devam ediyor ve kripto piyasası son yedi günde yaklaşık yüzde 30’un üzerinde düşüş yaşıyor. Piyasalarda korku ve endişe hakim. Ünlü İngiliz Youtuber ve rapçi KSI’ın 2.8 milyon dolarlık altcoin yatırımı, saatler içinde büyük fiyat kayıplar yaşayarak 1000 dolara kadar indi.

Ünlü isim bu altcoin projesinin düşüşünü alım fırsatı olarak görmüştü

Ünlü İngiliz Youtuber ve rapçi KSI da Terra (LUNA)’daki çöküşten etkilendi ve dudak uçuklatan miktarlarda kayıp yaşadı. Gerçek adı JJ Olatunji olan 28 yaşındaki KSI, 24 satte içerisinde LUNA’ya yaptığı yatırımın yüzde 97’sini kaybetti. Piyasaların düşmesini fırsat olarak gören ünlü isim, 2.8 milyon dolarlık altcoin yatırımı yaptı. Tercihini LUNA’dan yana kullanan KSI’nın, altcoin projesinin değer kaybetmeye devam etmesi ile birlikte, 2.8 milyonluk yatırımı 1000 dolara kadar eridi. Twitter’da yaptığı paylaşımlarda yaşadığı para kaybına üzülmediğini ifade eden KSI şunları söyledi:

Zamanında çok para da kazandım çok para da kaybettim. Depresyona da girdim ama daha sonra paranın önemli olmadığını anladım. Kendime benim için neyin önemli olduğunu sordum. Cevap; ailem, arkadaşlarım ve sağlığımdı. Paraya o kadar odaklanmıştım ki benim için önemli olan şeyleri, yavaş yavaş yok ediyordum. Kriptoda çok şey öğrendim. Ondan önce ruh gibiydim ve şimdi her zamankinden daha mutluyum.

Geçen ay 120 dolardan işlem gören LUNA, yüzde 99’un üzerinde bir değer kaybıyla 0.0035 dolara kadar düştü. LUNA’daki düşüş ve UST’nin bir türlü 1 dolarlık seviyeye ulaşamaması, kripto para piyasasının genelini etkiledi ve daha fazla satışı tetikledi. KSI, Youtube kariyerinin yanı sıra müzik ve boks maçlarıyla milyonlar kazandı. KSI’ın bilinen serveti 25 milyon doların üzerinde.

Terra Blockchain, yönetim saldırılarını önlemek için durduruldu

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Terra ağının stablecoin’i UST tüm müdahalelere rağmen şu anda değer kaybetmeye devam ediyor ve destek için ek LUNA basımları sürdürülüyor. Terra tarafından yapılan resmi duyuruda, LUNA fiyatının yönetim saldırılarını önlemek için Blockchain’in durdurulduğu açıklandı.

Ağın USD’ye sabitlenen stablecoin’i TerraUSD (UST) geçen hafta sonu sabit fiyatını kaybetti. Pazartesi günü 0,27 dolara kadar düştü, tüm desteğe rağmen iyileşme sağlanamadı. Terra’nın çöküşü büyük ölçüde UST’nin dolara sabitlenmesinin istikrarsızlaşmasından kaynaklanıyor ve bu da UST’nin toplu halde LUNA’ya dönüştürülmesine yol açıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir