Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.539
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.539
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ünlü Ekonomist: Hazırlanın! Bu Altcoin, Ethereum’u Geçecek

Ünlü ekonomist Raoul Pal, akıllı sözleşme devi Ethereum’da (ETH) boğa beklentilerini sürdürürken bir altcoin projesi tarafından geri geçileceğini söylüyor.

“Bu altcoin projesinde büyük şeyler geliyor”

Real Vision CEO’su 918.400 Twitter takipçisine, Solana’nın Ethereum’dan (SOL/ETH) daha iyi performans gösterme yolunda göründüğü için SOL ekosisteminden daha fazla gelişme beklediğini söyledi:

SOL/ETH grafiği çok ilginç. Solana (SOL) son zamanlarda nispeten sakindi ancak bu grafik patlamaya çok yakın. Solana ekosisteminden gelecek çok şey olduğuna dair bir his var içimde. Bir yıldan uzun süredir buradayım.

Pal’in yorumu, Solana (SOL)’un Mart ayında 80 doların altına düştükten sonra dün 140 doların üzerine çıkmasından sonra geldi. SOL, mevcut fiyat hareketlerinde Ethereum’a karşı ivme kazanırken, Pal, Bitcoin’e (ETH/BTC) karşı ETH’de yükseliş eğiliminde olduğunu söylüyor.

Raoul Pal, kripto para piyasasının geleceğine olan güvenini vurguladı

Makro gurusu, piyasa çok aylı bir düşüş trendinin ardından toparlanma belirtileri gösterdiğinden kriptoya bakışını da paylaşıyor. Pal, yeni bir röportajda, gelişmekte olan varlık sınıfında uzun vadeli yükseliş eğiliminde olduğunu söyledi:

Büyümenin yavaşladığını ve enflasyonun yavaşlayacağını düşünüyorsanız, hisse senedi sahibi olmak istiyorsunuz ve kripto sahibi olmak istiyorsunuz ve sorun yok… Altın hiçbir yere gitmediğinde neye sahipsiniz? Hala %100 kriptoyum çünkü bence bu tüm zamanların en büyük seküler trendi. Küresel bir makro yatırımcı düzeyinde, ben uzun dolarım. Üstel yaştaki hisse senetleri ve uzun kripto satın almaya başlıyorum ve tahvil piyasasında zirveyi seçmeye çalışıyorum.

Solana 150 doları hedefliyor

Coinmühendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Solana (SOL), Kasım 2021-Mart 2022 fiyat düzeltmesi sırasında toparlanma girişimlerini birçok kez sınırlayan kritik bir direnç seviyesini geçerek Nisan ayında yukarı yönlü umutları artırdı. Teknik açıdan bakıldığında, SOL’nin düşen trend çizgisi direncinin üzerindeki kırılma hareketi, iki önemli hareketli ortalaması arasında bir yükseliş geçişi ile çakışıyor: 20 günlük EMA ve 50 günlük EMA.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir