Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.821
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.821
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Ekonomist: Bu Tarihte Bitcoin ve Altcoin Alacağım!

Kripto para piyasasında kan kaybı durmuyor. Lider kripto Bitcoin (BTC) 20 bin dolarlı seviyeleri gördü. Lider altcoin Ethereum ise 1.000 doların üstünde mücadele ediyor. Bu ortamda ekonomist Raoul Pal, kripto pozisyonunu ikiye katladığını söylüyor.

Raoul Pal’e göre kriptoda satın alma bölgesindeyiz!

Real Vision CEO’su ve makro uzmanı Raoul Pal, 955.000 Twitter takipçisine, “Çöken piyasalarda büyük indirimler olur” diyor.  Pal, bu indirimlerden faydalanmak için kripto pozisyonlarına eklemeler yaptığını söylüyor.

Ünlü ekonomist, daha uzun bir zaman diliminde işlerin kesinlikle daha da kötüleşmesini olası olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in büyük bir ‘satın alma bölgesine’ yaklaştığını kaydediyor. Raoul Pal, şu açıklamayı yapıyor:

Ama işler daha da kötüye gidebilir mi? Kesinlikle. Ancak benim yatırım çerçevem ​​için, satın alma bölgesindeyiz. 2 standart sapma (logaritmik) regresyon kanalının hemen yakınında duruyor.

Kaynak: Raoul Pal / Twitter

Bitcoin için dip ne zaman gelecek?

Coinmuhendisi.com haberlerinde görüşlerine yer verdiğimiz ünlü ekonomist, iki göstergeye dikkat çekiyor. Göreceli güç endeksini (RSI) ve fiyattaki bükülme noktalarını belirlemek için matematiksel bir formül kullanan DeMark göstergesinden bahsediyor. Raoul Pal, göstergelerin Bitcoin için bir geri dönüşün veya en azından bir dibin yakın olduğunu şiddetle önerdiğini söylüyor. Ekonomist, metriklerden hareketle şu değerlendirmeyi yapıyor:

Haftalık RSI 31 bin dolarda ve şimdiye kadarki en düşük 28 bin dolarda. Bu da en düşük seviyenin çarpıcı bir mesafede olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, düşük seviyeyi çivilemeyi asla beklemeyin. Haftalık DeMark grafikleri, düşük seviyenin önümüzdeki hafta veya önümüzdeki 5 hafta içinde olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Raoul Pal / Twitter

Raoul Pal: Bu zaman almaya başlayacağım!

Raoul Pal, göstergelerin hiçbir zaman kesin bir şey olmamasına rağmen, oranların artık boğaların lehine olduğunu söylüyor. Önümüzdeki hafta ve önümüzdeki aya kadar daha fazla sermaye dağıtmaya hazırlandığını kaydediyor. Makro guru, şu ifadeleri kullanıyor:

Bütün bunlar başarısız olabilir mi? Kesinlikle. Kripto bir veya iki yıl boyunca yatay işlem yapabilir mi? Elbette. Ama biz kesinlik oyununda değil, olasılık oyunundayız. Olasılıklar konusunda rahatım ve tam olarak benim çerçeveme uyuyor. Tıpkı Mart 2020’de olduğu gibi. Kripto pozisyonlarıma önemli ölçüde eklemeye hazırlanıyorum. Muhtemelen önümüzdeki hafta ve Temmuz ayına kadar başlayacak.

Ünlü ekonomistin güncellenmiş görünümü, kripto konusundaki uzun vadeli boğa duruşuna inanç katıyor. Geçen yılın sonlarında, Ethereum’da (ETH) kariyerindeki her şeyden daha büyük olan ‘sorumsuzca long’ pozisyonlara sahip olduğunu söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir