Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.212
% 3.43
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.212
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ünlü Ekonomist, Bu Altcoin’lere Dikkat Çekti: Yükseliş Yakın!

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, uzun bir ayı piyasası olup olmadığına bakılmaksızın Blockchain teknolojisi dünyasının hem olgunlaşmasını hem de yeni ufuklarla mücadele etmesini bekliyor. Ayrıca Pal, bazı altcoin projelerinden de bahsediyor. İşte Bitboy Crypto kanalının gerçekleştirdiği Raoul Pal röportajındaki önemli kısımlar…

Raoul Pal, kripto para ekosistemine yönelik beklentilerini paylaştı

BitBoy Crypto YouTube kanalına verdiği röportajda Pal, önümüzdeki birkaç yıl içinde Web 3.0’ın internete hakim olacağını ve hükümetlerin merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler) biçiminde kendi kripto para birimlerini piyasaya sürmesinin muhtemel olduğunu söylüyor. Ayrıca Pal’in radarında risk sermayesi yatırımlarının (VC) kripto alanına akışı var. İnsanların yaratmaya odaklanması gereken zamanın ayı piyasaları olduğunu söylüyor ve kripto cüzdan güvenliği gibi mevcut endişeleri çözmenin yanı sıra yeni ürünlerin gelişeceğini tahmin ediyor. Raoul Pal, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

En büyük şey, geçen yıl VC’ye giden 32 milyar dolardı. Ayı piyasalarında yapılan şey inşa. Bu, iş kurmaya başladığınız zamandır. Alanda iki iş kuruyorum ve herkes bir şeyler yapıyor. Bunun diğer tarafında ortaya çıkacak olan şey cüzdanlar, güvenlik… Biliyor musunuz, şu an çok hantal. MetaMask’ınızdan Ledger’ınıza ve tüm bu şeylere para taşımak korkunç. Cüzdan sorunu çözülecek. Entegrasyonlar her yerde çözülecek. Hepsi bu kadar.

Başarılı kullanım örneği olan altcoin: ApeCoin (APE)

Makro yatırımcı, yakın zamanda piyasaya sürülen ApeCoin’i (APE) başarılı bir kullanım örneği olarak göstererek sosyal tokenların yükselişinin yakın olduğunu düşünüyor. “Sanırım her zaman bahsettiğim en büyük şey, çünkü ben de bununla ilgili bir iş kurmakla ilgileniyorum: Sosyal tokenlar. Onları henüz görmedik. Onlar hakkında konuşuyorum ve insanlar ‘Neden bahsettiğini gerçekten bilmiyorum’ diyorlar,” ifadelerini kullanıyor.

Pal, buna örnek olarak Bored Ape Yacht Club ve coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu NFT koleksiyonuna dayalı olarak oluşturulmuş ApeCoin’i (APE) veriyor. Pal, diğer eğlence ve kültür alanlarının, hem marka bilinirliği hem de toplulukların en sevdikleri spor takımlarından veya müzisyenlerinden yararlanabilmeleri için sosyal tokenlara katılmasını bekliyor. “Bunun nereye gideceğine başlamadık. Her spor takımı, her büyük pop yıldızı, her film, film serisi, moda markaları, hepsi bu şekilde gidiyor,” ifadelerini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir