Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.460
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.460
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü CEO’lara Bitcoin Tahminleri Soruldu: İşte Beklenen Seviyeler!

Kripto para piyasası, KYC ve AML yasalarını içeren anonim özel cüzdanlar için bir düzenleme paketi lehine oy veren Avrupa Birliği Parlamentosu komitesi eşliğinde Nisan ayında düşüşe geçti. Pantera Capital, Skybridge Capital ve Galaxy Digital CEO’ları, mevcut piyasa düzeltmesinden bağımsız Bitcoin (BTC)’de boğa beklentilerini sürdürüyor…

Pantera Capital CEO’su Bitcoin (BTC)’in boğa koşusunda olduğunu söyledi

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, yakın tarihli bir röportajda, Bitcoin’in yıl içinde şimdiye kadarki fiyat hareketlerini yorumladı. Morehead, Bitcoin döngülerinin tarihi içinde, daha önce ortalama %60 civarında olan altı ayı piyasası olduğunu ve 2022’lerin %50 olduğunu kaydetti. Morehead’e göre, büyük kurumsal katılım sayesinde Bitcoin döngüleri ılımlılaşmaya başlayacak ve “muhtemelen %50 ayı piyasası, ileriye dönük olarak göreceğimiz tek şey”.

Morehead, Bitcoin (BTC) ve kripto paraların diğer piyasalardan ayrılacağına inandığı için “şu anda çılgınca bir yükseliş” olduğunu söyledi ve genellikle stres dönemlerinde meydana gelen yüksek korelasyonun – 2022’deki kargaşaya benzer – sonunda, genellikle 72 günlük bir ortalamadan sonra kırıldığını belirtti:

Bence hisse senetleri ve tahviller potansiyel olarak yıllarca düşmeye devam edebilirken kripto paralar yükselebilir.

Morehead, Pantera Capital’in Fed’in faiz oranlarının yükselmesine ilişkin korkunun kripto piyasasını nasıl etkileyeceğini tahmin edemediğini kabul etti, ancak “bu durumda piyasaların yanlış olduğuna ve kripto paraların diğer varlık sınıflarından ayrılacağına” inanıyor. Röportajın bir kısmında şunları söyledi:

Bunu düşünürseniz, oranlar yükselirken, bu matematiksel olarak tahviller için olumsuz. Aynı zamanda hisse senetleri veya gayrimenkul gibi indirimli nakit akışları olan diğer her şey için olumsuz bir etkisi var, ancak kripto paralar oranlardan tamamen bağımsız.

Morehead, tahmininde altı ay sonra Bitcoin’in 11 yıldır yaptığı tipik 2.5 kat yıllık büyümeye geri döneceğini umuyor. Eğer öyleyse, o zaman bir yıl içinde Bitcoin madeni para başına yaklaşık 100.000 dolar değerinde olabilir.

Scaramucci 500 bin dolarlık Bitcoin öngörüyor

Benzer şekilde, Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucchi, CNBC ile yaptığı bir röportajda, benimseme büyümesine bağlı olarak “Bitcoin’in önümüzdeki iki yıl içinde 100 bin dolara ulaşacağını” öngördü. Scaramucchi, Glassnode’dan “muhtemelen Bitcoin ile ilgili 245 milyon cüzdan veya hesap var” iddiasını aktarırken, Ekim-Kasım 2020’de yaklaşık 85 milyon cüzdan vardı. CEO, artan benimsemenin madeni paraya daha fazla güvenen insanlara dönüştüğüne inandığını şunlarla paylaşıyor:

Cathie Wood gibi biri size, bir milyar cüzdan, Bitcoin’in BTC başına 500.000 dolara kolayca ticaret yapabileceğini söylerdi.

Scaramucchi’nin 2021’e ilişkin tahminleri yerinde olmasa da, Rus-Ukrayna savaşını ve COVID’in uzamasını öngöremediğini kabul ediyor, ancak Bitcoin’in iki yıl içinde 100 bin dolara ulaşmaması için hiçbir neden görmüyor. küresel ölçekte ölçeklendirme” ve birçok kullanım durumu.

Teknik analistler bir boğa modelini değerlendiriyor

Bu arada analist Yuriy Bishko, BTC’nin bir Wyckoff yeniden birikim modeli izlediğine inanıyor. Wyckoff piyasa döngüsü teorisi, piyasanın yönünü tahmin etmek için kullanılır ve fiyatların dört aşamadan oluşan döngüsel bir modelde hareket ettiği fikrini destekler: birikim, fiyat artışı, dağıtım ve indirim. Bu aşamalar, yatırımcıların davranışlarını yansıtabilir ve böylece muhtemelen gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin edebilir.

İşaretleme aşaması içinde fiyat hareketi uzun bir yükseliş trendi içinde hareket eder ve yeniden birikim aşaması, İşaretlemeyi küçük konsolidasyon kalıplarıyla kesintiye uğratan yatay bir aralıktır. Yeniden birikimden sonra fiyatlar yükselmeye başlar, ancak destek bölgesinin güçlü bir şekilde tutulması gerekiyor. Bishko lakaplı kripto analisti tarafından paylaşılan örneğe göz atın:

Bunun gibi, Bishko, Bitcoin’in şu anda Aşama D’ye giren aynı modeli izlediğine inanıyor. Doğruysa ve fiyat hareketleri tekrarlamaya devam ederse, bir ATH’yi yeniden test edebilir. Bishko, aşağıdaki teknik grafiği yorumluyor:

Küresel olarak Bitcoin (BTC), 30-67 bin dolar aralığında daha büyük bir konsolidasyon kanalında. Bu konsolidasyon, fiyat daha düşük dipler oluşturana kadar bir ayı piyasası değildir. Şu anda grafikte daha yüksek zaman dilimlerinde (1d,1w) daha yüksek zirveler (HH) ve daha yüksek düşükler (HL) görüyoruz.

Mike McGlone: ​​Bitcoin farklı bir güç gösteriyor

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız emtia stratejisti Mike McGlone, yakın tarihli analizlerinde, son birkaç haftanın çok az sayıda varlığın Bitcoin’e rakip olabileceğini son derece net bir şekilde ortaya koyduğunu belirtti. McGlone, Bitcoin’in kodlanmış arzının azalmasıyla birleştiğinde, Bitcoin fiyatını artıran şeyin bu olduğunu söylüyor.

Yukarıdaki tweet’te emtia stratejisti bu duruşu desteklemeye devam etti. Bitcoin’in, oyundaki piyasa güçlerini bozan bir şey dışında, şüphesiz küresel teminat olma yolunda olduğunu kaydetti.

Galaxy Digital CEO’su düşüşe rağmen Bitcoin (BTC) için olumlu tahminlerde bulunuyor

Galaxy Digital Holdings CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin (BTC) için olumlu yıl sonu tahminleri yaptı. Milyarder kripto para yatırımcısı, Bloomberg tarafından yayınlanan Galaxy’nin kazanç çağrısı sırasında bugün “Kriptoyu yıl sonuna kadar önemli ölçüde daha yüksek görmek beni şaşırtmaz” dedi. Novogratz, dünyanın en büyük kripto para biriminin yaygın olarak benimsenmesinin, artan işlem hacminin ve şimdiye kadar gördüğü yenilikçi teknolojinin ardından, artık kripto piyasası hakkında önceki yıllara göre daha yapıcı olduğunu söylüyor:

Gördüğüm benimseme döngüsü, piyasaların ticaret yapma şekli ve yeni insanların girmek istediğini nasıl gördüğüm, Web3‘te gördüğümüz yenilik ve metaverse alanı göz önüne alındığında, olduğumdan daha yapıcı oldum. yılın başında.

Galaxy Digital patronu son tahmininde en üstteki varlık sınıfı için belirli bir fiyat belirlemezken, Novogratz daha önce Bitcoin’in yıl için 50.000 dolara kadar çıkabileceğini belirtmişti. Bu arada, önceki günlerde 50.000 dolar fiyat seviyesini geri almaya hazır görünen Bitcoin, son 24 saatte %2,9 düştü. Novogratz, dünyanın en büyük kripto para birimine olan inancını göstermeye devam eden milyarder Bitcoin yatırımcıları arasında yer alıyor. Bu yılın başlarında, geleneksel finansal yatırımcının olumsuz tahminlerinin aksine, popüler altın savunucusu Peter Schiff ile 35.000 doların üzerinde Bitcoin ticareti lehine 1 milyon dolarlık bir bahis yaptı. Novogratz, BTC fiyatı yıl sonuna kadar 35.000 doların altına düştüğünde 1 milyon doların kendi seçtikleri herhangi bir hayır kurumuna gönderileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir