Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.948
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.948
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü CEO Şaşırttı: Bitcoin Bu Seviyelere Düşerse Kötü Olmaz! 

Lider kripto Bitcoin (BTC) de dahil olmak üzere kripto piyasasında dondurucu bir kış hakimiyeti var ve ayılar kontrolü ele geçirmiş görünüyor. Tarihi zirvelere ulaşan enflasyonu kontrol altına almak için gittikçe şahinleşen Fed’in faiz artışlarının yanı sıra bilanço küçültmeyi planlaması Bitcoin için kötü günlerin başlamasına neden oldu. Bununla birlikte bir kripto para saklama şirketinin yöneticisi, kripto kışının o kadar da kötü olmayacağını söylüyor.

“Bitcoin fiyatının 20 bin dolara düşmesi hiç de kötü değil!”

Kripto piyasası dondurucu soğuklara teslim olunca, kripto analistleri bu kışın ne anlama geldiğini, ne kadar süreceğini yorumlamaya başladı. Kripto para saklama hizmeti sağlayıcısı BitGo şirketinin CEO’su Mike Belshe de bu yorumcular arasına katıldı ve yatırımcıları teskin etmeye yönelik bazı açıklamalar yaptı.

Bitcoin, yazının yazıldığı sıralarda 32 bin doların altına sarktı ve coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz bazı kripto analistleri 20 bin dolarlık seviyelerden bahsediyor. Bu seviyeler yatırımcılar için kabus gibi görünse de Mike Belshe, Bitcoin’in 20 bin dolarlık seviyelere düşmesinin çok da kötü olmayacağını, bunun bahara hazırlık olarak da değerlendirilebileceğini ifade ediyor. BitGo CEO’su Twitter hesabından takipçilerine şu paylaşımı yaptı:

Bitcoin fiyatının 6-12 ay boyunca 20 bin dolara düşmesi hiç de kötü olmaz. Bu durum, zayıf kripto paraları temizleyip, Bitcoin ve Ethereum’u harekete geçirecektir. Bu şekilde yıl sonuna kadar sağlıklı bir ekosisteme sahip olacağız.

Blockchain teknolojisinde Darwinist bir inovasyon

Hatırlanacağı üzere, Mike Belshe, daha önce de kripto varlıklarının düşmeye devam ettiği uzun süreli bir ayı piyasası olan bir kripto kışının uzun vadede daha iyi projelerin gelişmesini sağlayabileceğini söylemiş ve 1990’ların sonundaki dot-com çöküşüyle bir karşılaştırma yapmıştı. BitGo CEO’su şunları söylemişti:

Şirketler her zaman rekabet edecek. İyiler hayatta kalır ve kötüler hayatta kalmaz. Kötülerin hala harika insanlar olan çalışanları var ve devam edip başarılı olabilecek fikirler üzerinde çalışıyorlar. 90’ların sonlarında Silikon Vadisi, Darwinist bir inovasyon yaklaşımının işe yaradığını kanıtladı. Bugün hayatımızın her yönünü etkileyen interneti bize getiren şey buydu ve aynı şeyin Blockchain için de olmasını beklemeliyiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir