Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.058
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.058
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü CEO: Paramı Bitcoin Değil, Bu Altcoin’e Park Ediyorum!

Binlerce altcoin projesinin yer aldığı kripto para dünyasında, ünlü isimlerin portföylerinde neler tuttuğunu öğrenmek, yatırımcılar için önemli olabiliyor. Portföyündeki yatırımların bir kısmını açıklayan son ünlü, kripto para borsası BitMEX’in eski CEO’su ve kurucu ortağı Arthur Hayes oldu. Hayes, parasını Bitcoin yerine lider altcoin’e aktardığını açıkladı. İşte detaylar…

Arthur Hayes, parasını Bitcoin yerine ETH’ye aktarıyor

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere önceden BitMEX’in CEO’su olan Hayes, portföyünü önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) lehine düzelttiğini söylüyor. Hayes, yeni bir makalesinde, Bitcoin’in (BTC) aksine, Ethereum’un para olarak kullanılabilecek bir kripto para birimi olmadığını, bunun yerine gezegenin en büyük merkezi olmayan ağının bir varlığı olduğunu söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Ethereum para değil, dünyanın en büyük merkezi olmayan bilgisayarına güç sağlayan bir metadır… Ethereum topluluğu, ETH’nin saf bir parasal araç değil, bu bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan bir meta olduğuna açıkça karar verdi.

Hayes’ten 10.000 dolarlık fiyat tahmini

Hayes, 2022’nin başında portföyünün Bitcoin ve Ethereum arasında eşit olarak bölündüğünü belirtiyor. Bununla birlikte, Bitcoin şu anda ekonomik kargaşa karşısında hiçbir şey sunmadığı için kripto kotasını yüzde 25 BTC ve yüzde 75 ETH’ye sahip olacak şekilde yeniden düzenlediğini söylüyor. Hayes, küresel reel oranlar son derece negatifken pozitif getirisi olan bir varlık istediğini, bunu da şu anda ETH’nin sağladığına dikkat çekiyor.

Yönetici daha sonra Ethereum’un “daha hızlı ve ucuz” anlatısıyla oluşturulan Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Terra (LUNA), Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT) gibi rakiplerinden çok daha iyi performans göstermesini beklediğini söylüyor.  CEO, “Bu anlatı 2020’den 2021’in sonuna kadar çalıştı, ancak şimdi Ethereum, sermaye bazında bir akış ve getiriden son derece olumlu fiyat temellerini destekliyor,” ifadelerini kullanıyor. Son olarak Hayes, ETH’nin beş basamaklı bir fiyat etiketine ulaşabileceğini tahmin ediyor. Yıl sonunda, ortalık yatıştığında, ETH’nin 10.000 doların üzerindeki seviyelerden işlem göreceğini düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir