Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.509
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.509
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü CEO, Bu Metaverse Coin’e İşaret Etti: Yarın Heyecanlanacaksınız!

Geçen yıl, farklı alanlardan kripto para birimlerinin boğa koşularına şahit olduk, hatta bazıları ilk 5 kripto para birimi arasına katıldı. Metaverse coin projelerinin öncüsü Axie Infinity (AXS), %27.000’i aşan performansıyla örnek verilebilir. P2E ve GamaFi sektörünün önde gelen tokeni AXS, kısa sürede 0.59 dolardan 166 dolara ulaştıktan sonra 70 dolar civarında işlem görmeye devam ediyor. Yakın tarihli tweet’inde OKX (eski OKEX) borsasının CEO’su Jay Hao, AXS için yükseliş olarak algılanan “AXS ailesi yarın heyecanlanacak” paylaşımında bulundu. Gelin, bunun anlamına bakalım.

Metaverse coin yatırımcıları 20 Ocak’ı bekliyor

OKX CEO’su tweet’in de “AXS ailesi yarın heyecanlanacak” diyor. Bunun ne anlama geldiğine henüz ışık tutulmazken, FOMO’ya kapılmamak gerektiğini belirmekte fayda var. Axie Infinity (AXS), piyasa değerine göre 36.sırada işlem gören Blockchain tabanlı ticaret ve savaş oyunudur. Platformdaki canavarlar kripto cüzdanlarında tutuluyor ve her biri geliştirilebiliyor. Oyuna katılım için 3 adet AXS token gerekiyor. Bu da, geçen sene AXS fiyatını 165.37 dolara taşıyan faktörlerden biriydi. Jay Hao’nın paylaşımı ise Axie Infinity hakkında 20 Ocak’ta büyük bir duyuru gelebileceğinin sinyalini veriyor.

AXS’nin fiyat analiziyle sonlandıralım. Metaverse coin, heyecanlandıran paylaşıma henüz tepki vermedi. 19 Ocak’ın 24 saatlik değerlemesinde %1,2 düşüşle 72.09 dolardan işlem görüyor. AXS, ATH seviyesinden %56.34 indirimdedir. 6 Kasım zirvesinden bu yana henüz 100 dolar direncinin üzerine ulaşamadı. AXS, mevcut seviyelerde en son Ekim ayında işlem görmüştü.

blog.coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz, en yüksek dolaşım kaynağına sahip 10 metaverse coin projesinin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir