Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.778
% 5.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.778
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ünlü CEO: Bu Altcoin’lere Dikkat! Ortadan Kalkabilirler

Kripto yatırım fonu Off The Chain Capital’in CEO’su Brian Estes, Bitcoin’in (BTC) birçok geleneksel varlığın yerini alacağını belirtiyor. Ayrıca Brian Estes, çoğu Ethereum rakibi altcoin projesinin nihayetinde sarsılacağını tahmin ediyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Brian Estes: Bitcoin (BTC) birçok geleneksel varlığın yerini alacak!

Real Vision ile yaptığı yeni bir röportajda Off The Chain Capital CEO’su Brian Estes, lider kripto para biriminin değeri emen bir kara delik gibi olduğunu söylüyor. Brian Estes konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin, iş kanıtını nyani PoW’un kazananıdır ve bunun anlamı, Bitcoin’in dünyanın parasal katmanı haline gelmesidir. Parasal katman olarak altın’ın yerini alıyor… Şu anda altın’ın değerini emiyor ve bence bunun bir değer deposu olan herhangi bir şeyin değerini emme potansiyeli var: yani, nadir sanat, nadir arabalar, sonunda belki tahvil piyasası ve özellikle negatif getirili tahviller ve emlak… Bence bu değer Bitcoin tarafından emilecek.

Brian Estes: Bu altcoin projeleri ortadan kalkabilir!

Bitcoin, PoW’a hakim olsa da Brian Estes, PoS Blockcahin’leri için işlerin farklı olduğunu söylüyor. Brian Estes, Ethereum (ETH) rakibi olan altcoin projelerinin sarsılacağını tahmin ediyor. Brian Estes konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Solana, Tezos, tüm bu diğer binlerce proof of stake Blockcahin’ine sahipsiniz. Bunlardan hangisinin kazanacağını henüz bilmiyoruz. Binance Smart Chain ve Solana, Ethereum’un daha yavaş ve pahalı olması nedeniyle Ethereum’dan önemli miktarda pazar payı alıyor.  Önümüzdeki bir ila üç yıl içinde bu sarsıntı aşamasına geldiğimizde stake Blockchain’lerinin neredeyse tüm kanıtlarının ortadan kalkacağını ve orada da bir avuç kazananla kalacağımızı söyleyebilirim.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir