Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.805
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.805
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ünlü CEO, Bitcoin Tahmini ve Rekor Kıracak Altcoin’i Duyurdu!

Bitcoin, hafta sonuna sakin ve küçük fiyat düzeltmeleriyle girdiği için kripto piyasalarındaki korku, hakimiyetini koruyor. Yakın tarihli bir röportajda, Celsius Network’ün kurucu ortağı, Başkanı ve CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin tahmini ve rekor kırabilecek bir altcoin projesini duyurdu.

Alex Mashinsky’dan 100 bin dolarlık Bitcoin tahmini

Bir röportajda konuşan Mashinsky’ye, BTC’yi Kasım 2021’deki son ATH seviyesinin yaklaşık yarısı olan 33 bin dolara getiren son Bitcoin fiyat çöküşü hakkında sorular soruldu. Lider kriptonun 29 ila 33 bin dolar aralığından yükseliş ivmesi kazandığı görülüyor. Mashinsky, BTC’nin başka bir hamle yapmadan önce desteğini yeniden test etmeye devam etmesi için iyi bir şans olduğunu söylüyor. Röportajda şu ifadelere yer verdi:

Soru şu ki, tekrar test etmemiz gerekebilir. Yani oldukça iyi bir şans. Piyasa genellikle desteği test etmeyi sever ve bundan sonra bu artışı görmeliyiz.

Mashinsky, Bitcoin’in mevcut fiyat noktasından “en az %300” yükseleceğini ve BTC’yi 100.000 doların üzerine çıkaracağını tahmin ediyor. Bitcoin’in yıl sonu fiyatına ilişkin tahmininin 140.000 ila 160.000 dolar arasında olduğunu ve bir yıl önce tahmin ettiğinden büyük ölçüde değişmediğini söyledi.

Ethereum fiyat tahmini

Mashinsky ayrıca Ethereum’un görünümü konusunda da iyimser ve lidere altcoin’in 2022’nin sonundan önce veya 2023’ün başlarında önceki ATH fiyatını kıracağını düşünüyor. Güçlü kullanım durumları, uygulama sayısı ve Ethereum’un artan şekilde benimsenmesiyle fiyatın 6.000 – 7.000 dolara çıkmasını beklediğini de ekledi.

Analistlerin Bitcoin ve Ethereum fiyat tahminleri

coinmuhendisi.com olarak gün içinde aktardığımız Twitter analistlerinin tahminlerinde, Blockware analisti Will Clemente, Bitcoin fiyatının 47 bin doları izlediğini belirtti ve kişisel kısa vade tahmininin 58 bin dolar olduğunu paylaştı.

Popüler Twitter analisti Justin Bennett ise Bitcoin’in 42 bin dolar direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başarması durumunda %40 oranında yükselebileceğini ön görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir